«Πιέζει» για να κάνει δικό της τον Ντάριους Τόμπσον η Αρμάνι Μιλάνο

«Πιέζει» για να κάνει δικό της τον Ντάριους Τόμπσον η Αρμάνι Μιλάνο

Χρήστος Τσάλτας 10:20 - 20.06.2023

Ο Ντάριους Τόμπσον είναι ένας εκ των μεγάλων στόχων της Αρμάνι Μιλάνο για το φετινό καλοκαίρι, με την ιταλική ομάδα να ασκεί μεγάλη πίεση στον εκρηκτικό γκαρντ για να μετακομίσει στην «πρωτεύουσα της μόδας».

Έπειτα από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, που δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Euroleague, η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο και να διεκδικήσει μια θέση στο Final 4 της νέας σεζόν. Ο μεγάλος στόχος για τους Ιταλούς άλλωστε είναι η ευρωπαϊκή διάκριση και κάθε καλοκαίρι ο σχειδασμός του ρόστερ γίνεται με αυτόν τον γνώμονα στο Μιλάνο.

Παρά το γεγονός πως οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκονται σε εξέλιξη, με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα να προηγείται με 3-2 στις νίκες, το πλάνο για την επόμενη μέρα έχει τεθεί επί τάπητος και ήδη έχουν ξεχωρίσει οι πρώτοι στόχοι για το καλοκαίρι, με σκοπό η ιταλική ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή.

Ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται προ των πυλών της ιταλικής ομάδας, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών είναι στο τελικό στάδιο, όμως δεν είναι ο μοναδικός μεγάλος στόχος της ιταλικής ομάδας για το φετινό καλοκαίρι. Διότι στο Μιλάνο έχουν ξεχωρίσει μία ακόμα περίπτωση παίκτη που φέτος ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του.

Ο Ντάριους Τόμπσον έρχεται από... γεμάτη και παραγωγική σεζόν με την Μπασκόνια, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Η Αρμάνι έχει ξεχωρίσει τον Αμερικανό γκαρντ και σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα από την γειτονική χώρα, οι ιθύνοντες την ομάδα πιέζουν ώστε να κάνουν δικό τους τον Αμερικανό πλέι μέικερ.

Στο συμβόλαιο του Τόμπσον υπάρχει buyout της τάξεως των 600 χιλιάδων ευρώ, την ίδια ώρα που η Αρμάνι δεν παίζει... μόνη για την απόκτησή του, καθώς στο κάδρο βρίσκεται και η Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Μπασκόνια από την πλευρά της είναι έτοιμη να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Τόμπσον με τον Νίκο Μάνιον, που αναμένεται να αποχωρήσει από την Βίρτους Μπολόνια και αποτελεί πρώτος στόχο των Βάσκων για το φετινό καλοκαίρι.