Το βίντεο της χρονιάς: Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ ουρλιάζει ανάμεσα σε οπαδούς του Περιστερίου

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ ουρλιάζει ανάμεσα σε οπαδούς του Περιστερίου

Ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ «τρελάθηκε» μετά την απίθανη νίκη του Περιστερίου επί της Τενερίφης και μετά το τέλος του αγώνα γιόρτασε μαζί με τους οπαδούς της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Το Περιστέρι πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στην Τενερίφη και σε συνδυασμό με τη νίκη της Καρσίγιακα επί της Χάποελ, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Ο γκαρντ του Περιστερίου, μετά το τέλος του αγώνα, ανέβηκε στο πέταλο των οργανωμένων και άρχισε να τραγουδάει μαζί τους, οι οποίοι με την σειρά τους τον αγκάλιαζαν και γιόρταζαν παρέα του, με το εν λόγω βίντεο να είναι πραγματικό... χρυσάφι!

Βέβαια όλη αυτή η αντίδραση του Περιστερίου είναι απολύτως φυσιολογική, καθώς αυτό που πέτυχε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι ένας πραγματικός... άθλος!

Το Περιστέρι είχε βρεθεί στο 0-3, όμως έκανε το 3 στα 3 στον δεύτερο γύρο της φάσης των 16, παίρνοντας έτσι μια παλικαρίσια πρόκριση, η οποία, όπως βλέπετε και στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους!

Το βίντεο του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ με τους οργανωμένους του Περιστερίου: