Αποθέωση, ξέσπασμα και επεισόδια: Το σόου του Αταμάν μετά τη νίκη - πρόκριση της Εφές επί της Φενέρ (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

Glomex

Αποθέωση, ξέσπασμα και επεισόδια: Το σόου του Αταμάν μετά τη νίκη - πρόκριση της Εφές επί της Φενέρ (vid)

Sportal newsroom 22:34 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 10.06.2023

Ο Εργκίν Αταμάν ύψωσε τις γροθιές του μετά τη νίκη - πρόκριση της Εφές επί της Φενέρ και οι οπαδοί της ομάδας του φώναξαν το όνομά του, αποδίδοντας σεβασμό στον κόουτς των δύο ευρωπαϊκών.

Η Εφές επιβλήθηκε της Φενέρ με σκορ 87-78 και έκανε το 3-1 στη σειρά τους, παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς της Τουρκίας και ο Εγκίν Αταμάν αφού πανηγύρισε με την ψυχή του, γνώρισε την αποθέωση.

Ο Τούρκος προπονητής με τη λήξη του αγώνα πήγε κι έδωσε το χέρι του στον Δημήτρη Ιτούδη. Εφές και φενέρ μονομάχησαν για ένα εισιτήριο στον τελικό και μετά το προηγούμενο παιχνίδι υπήρξαν... απόνερα, με ανακοινώσεις για τη διαιτησία και ανεβασμένο «θερμόμετρο».

Ωστόσο μετά τον 4ο αγώνα η κατάσταση ήταν διαφορετική. Οι προπονητές των ομάδων ήταν ήρεμοι και έδειξαν διάθεση να πάψει ο πόλεμος.

Ο Εργκίν Αταμάν το χάρηκε με την ψυχή του και πανηγύριζε με υψωμένες γροθιές, κάτι που συνηθίζει.

Ο Τούρκος που θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν, είδε τους φίλους της ομάδας του να του αναγνωρίζουν το έργο που αφήνει πίσω και άπαντες πλέον θέλουν το πρωτάθλημα. Πάντως τελικά δεν έλειψε και η ένταση, αφού κατά την έξοδό του από το παρκέ, ο κόουτς της Εφές με κάποιον τα έβαλε!

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, όταν ο Αταμάν απευθύνθηκε σε φίλους της Φενέρ, αυτοί απάντησαν και σύντομα άρχισαν επεισόδια στις κερκίδες: 

Δείτε τις στιγμές του Αταμάν: