Η συνάντηση του Μλαντένοβιτς με τον Αβράμοβιτς στο αεροδρόμιο

Η συνάντηση του Μλαντένοβιτς με τον Αβράμοβιτς στο αεροδρόμιο

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:39 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 20.10.2023

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς κι ο Αλέκσα Αβράμοβιτς συναντήθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα», καθώς είχαν κοινό προορισμό την Αθήνα για διαφορετικό λόγο.

Ένα βαθμό στον αγώνα με τη Βουλγαρία τον Νοέμβριο θέλει η Σερβία στο τελευταίο ματς του έβδομου ομίλου για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. 

Οι «πλάβι» το περασμένο Σάββατο (14/10) ηττήθηκαν με 2-1 από την Ουγγαρία και την περασμένη Τρίτη (17/10) επικράτησαν με 3-1 του Μαυροβουνίου στο Βελιγράδι κι αποσπάστηκαν πέντε βαθμούς από τους γείτονές τους κάνοντας παράλληλα βήμα πρόκρισης. 

Στην αποστολή της Σερβίας ήταν κι ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς με το Μαυροβούνιο. Στην επιστροφή του στην Αθήνα συναντήθηκε στο αεροδρόμιο με έναν συμπατριώτη του. Ο λόγος για τον Αλέκσα Αβράμοβιτς. 

Ανεπανάληπτος Μπαρτζώκας: Δεν έφευγε για τα αποδυτήρια και πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές στο παρκέ του ΣΕΦ!
EUROLEAGUE

09:52 - 20.10.2023

Ανεπανάληπτος Μπαρτζώκας: Δεν έφευγε για τα αποδυτήρια και πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές στο παρκέ του ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον αγώνα - θρίλερ κόντρα στην Παρτίζαν, σε ένα ματς που χρειάστηκε η παράταση ώστε να κριθεί υπέρ της ομάδας του Πειραιά. Η ένταση του αγώνα ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπο και τις κινήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στο τέλος έσφιξε τις γροθιές του και δεν πήγε στα αποδυτήρια, αλλά πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ ταξίδεψε με την Παρτίζαν στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι δυο Σέρβοι μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τον Αβράμοβιτς να κρατά τη φανέλα του Μλαντένοβιτς. 

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Live Streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ