Ο Χάουαρντ με 69 πόντους πλησίασε το ασύλληπτο ρεκόρ του Λάρκιν!

Μάρκους Χάουαρντ

i

© Euroleague Basketball

Ο Χάουαρντ με 69 πόντους πλησίασε το ασύλληπτο ρεκόρ του Λάρκιν!

Γιάννης Πάλλας 18:31 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 13.04.2024

Ο Μάρκους Χάουαρντ με τους 69 πόντους στα δυο τελευταία παιχνίδια της Μπασκόνια πλησίασε το αδιανόητο ρεκόρ του Σέιν Λάρκιν από τη σεζόν 2019-2020

Σε τρομερή φόρμα ήταν το τελευταίο διάστημα στην Euroleague ο Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια και αυτό αποτυπώθηκε στους 69 πόντους που σημείωσε στα δυο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης!

Ο Αμερικανός γκαρντ που κυκλοφορεί και... «οπλοφορεί» έχοντας 19.4 πόντους μέσο όρο στη Euroleague τελείωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ως πρώτος σκόρερ.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό έπρεπε να κάνει «πράγματα και θαύματα» στα δυο τελευταία παιχνίδια όπου είχε 35 πόντους στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ και άλλους 34 στην Μπολόνια, οδηγώντας τη Μπασκόνια σε δυο μεγάλες εκτός έδρας νίκες που έφεραν την ομάδα στην κατάκτηση της 8ης θέσης.

Ο Μάρκους Χάουαρντ έφτασε μια... ανάσα από το να καταρρίψει το αδιανόητο ρεκόρ του Σέιν Λάρκιν.

Με τους 69 πόντους που πέτυχε συνολικά με Ρεάλ και Βίρτους έγινε ο δεύτερος παίκτης που σκοράρει τόσο πολύ στην ιστορία της Euroleague σε δυο αγώνες, μετά τους 73 πόντους που είχε σημειώσει ο γκαρντ της Αναντολού Εφές τη σεζόν 2019-2020.

Τότε ο Σέιν Λάρκιν είχε σκοράρει 49 πόντους κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, και στην επόμενη αγωνιστική έβαλε 24 πόντους στην έδρα της Μπασκόνια.

Αναμφίβολα, οι εμφανίσεις του Μάρκους Χάουαρντ είδικά τον τελευταίο καιρό ήταν καταπληκτικές και δεν άφηναν περιθώρια όσον αφορά την αντιμετώπιση του από τους αντιπάλους του.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της Λίγκας και αυτό το πιστοποιούν οι εμφανίσεις του όλη τη σεζόν.