Ο Μάικ Μπατίστ στο Sportal: «Ρεάλ, Παναθηναϊκός, Φενέρ και Μπαρτσελόνα στο Final 4»

Μάικ Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ στο Sportal: «Ρεάλ, Παναθηναϊκός, Φενέρ και Μπαρτσελόνα στο Final 4»

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:00 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 04.04.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε παραμένουν στις επιλογές του Μάικ Μπατίστ για το Final 4 του Βερολίνου, όμως, σε επικοινωνία του με το Sportal, ξεκαθάρισε πως πλέον δεν πιστεύει στη Βίρτους, ποντάροντας στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μάικ Μπατίστ έδωσε την δική του τετράδα στην Euroleague, τονίζοντας ότι, σύμφωνα με τη δική του γνώμη, στο Βερολίνο θα βρεθεί η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός, η Βίρτους και η Φενέρμπαχτσε. Παρόλα αυτά, με τις ημέρες να περνούν, καθώς οι προβλέψεις του δημοσιεύθηκαν όταν η κατάσταση στη βαθμολογία είχε διαφοροποιηθεί κατά πολύ, άλλαξε και η άποψη του άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού!

Τις δικές τους προβλέψεις για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της EuroLeague για τη σεζόν 2023-24, το τριήμερο 24-26 Μάϊου στο Βερολίνο έκανε ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός θρύλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των «πράσινων» με απολογισμό τρεις Ευρωλίγκες, εννιά πρωταθλήματα και επτά Κύπελλα πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final Four του Βερολίνου. Ακόμη, ο νυν βοηθός προπονητή στους Τορόντο Ράπτορς εκτιμά ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βίρτους Μπολόνια κι η Φενέρμπαχτσε θα συμπληρώσουν την τετράδα.

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάικ Μπατίστ προ ημερών είχε αναφέρει πως παρακολουθεί τις αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» και τόνισε ότι η φετινή έκδοση του Παναθηναϊκού τού θυμίζει τις παλιότερες ομάδες των οποίων και αποτελούσε μέλος τους. Επίσης, είχε δηλώσει πως θα πάει στο Βερολίνο σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει την πρόκριση στο Final Four. «Φυσικά ακολουθώ την ομάδα. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ, παίζουν μαζί, παίζουν ο ένας για τον άλλον και δυσκολεύουν πολύ τους αντιπάλους τους. Έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχουν ταυτότητα και αυτό το βλέπεις μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Μου θυμίζει, ξέρετε, τις δικές μου εποχές , τις εποχές της επιτυχίας μας. Και ελπίζω ότι θα τελειώσει με τον σωστό τρόπο για αυτά τα παιδιά και να κατακτήσουν τον τίτλο», ανέφερε ο Μπατίστ και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το γεγονός ότι το φετινό Final Four θα διεξαχθή στο ίδιο γήπεδο που κατέκτησε την EuroLeague με τους πράσινους το 2009:

«Θα είναι σαν déjà vu να πανηγυρίσεις στο Βερολίνο το 2009 και μετά από 14-15 χρόνια αργότερα, η ομάδα σου να είναι ξανά στην ίδια θέση. Αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στην κερκίδα ως φίλαθλος για να παρακολουθήσω αυτά τα παιδιά. Αν η ομάδα βρεθεί στο Final Four, σκοπεύω να είμαι εκεί, να τους στηρίξω, να τους χειροκροτήσω και ελπίζω στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο».

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μάικ Μπατιστ μίλησε με την Euroleague στις 22/2, όμως από τότε πέρασαν περίπου 40 ημέρες. Όμως είναι λογικό, τα δεδομένα άλλαξαν για τις ομάδες της τετράδας, κάτι που έφερε και αλλαγή στις προβλέψεις του «Μπουλντόζα».

Έτσι, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ, στο Final 4 του Βερολίνου θα είναι ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρμπαχτσε και η Μπαρτσελόνα.