Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε τον Σογιουντσού

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε τον Σογιουντσού

Παναγιώτης Κατσαφάδος 13:16 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 29.01.2024

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσαγκλάρ Σογιουντσού με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε με ανάρτησή της την απόκτηση του Τσαγκλάρ Σογιουντσού. Ο Τούρκος στόπερ μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως το τέλος της σεζόν.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε μηνών.

Μάλιστα, η παρουσίασή του Τούρκου στόπερ ήταν θεαματική, καθώς ο πολύπειρος αμυντικός εμφανίστηκε ντυμένος Λέγκολας στο βίντεο της παρουσίασης του καθώς η ομοιότητά του με τον γνωστό χαρακτήρα ήταν μεγάλη. 

Ο Σογιουντσού φωτογραφήθηκε στο γήπεδο της Φενέρ αλλά και στα αποδυτήρια της ομάδας, η οποία ενισχύει την άμυνά της με την προσθήκη του έμπειρου Τούρκου.

Τη φετινή σεζόν, ο πρώην παίκτης της Λέστερ και της Φράιμπουργκ είχε μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ατλέτικο καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Τούρκος ήταν περιζήτητο όνομα στην μεταγαφική αγορά το τελευταίο διάστημα και είχε ακουστεί για αρκετές ομάδες, μεταξύ άλλων και για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει η «Abola» ένα από τα ονόματα που εξέταζε η Πόρτο ήταν αυτό του Τσαγκλάρ Σογιουντσού, που προσφάτως συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό.