Οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

Σάσα Βεζένκοφ

i

© photo by Tolga Adanali / Getty Images / Ideal Images

Οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 12:06 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 02.05.2023

Οι Ματέι Μπολτάουζερ, Ίλια Μπελόσεβιτς και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο θα διευθύνουν την τρίτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και την πρώτη της Κωνσταντινούπολης.

Την Τετάρτη (3/5) το βράδυ (20:45) ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί στην Ulker Sport Arena της Κωνσταντινούπολης για να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στο τρίτο παιχνίδι της νοκ άουτ σειράς για τη φετινή Euroleague

Διαιτητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς και ο Ισπανός Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο. Με τον πρώτο στο παρκέ οι «ερυθρόλευκοι» φέτος δεν έχουν ηττηθεί την τρέχουσα σεζόν. Τέσσερις φορές έχει σφυρίξει αναμέτρησή τους και τις τέσσερις νίκησαν. 

Η Παρτίζαν στο... καυτό Βελιγράδι θέλει να πετάξει εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης
EUROLEAGUE

10:39 - 02.05.2023

Η Παρτίζαν στο... καυτό Βελιγράδι θέλει να πετάξει εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά την απροσδόκητη και ντροπιαστική εξέλιξη του δεύτερου παιχνιδιού, η Παρτίζαν που προηγείται με 2-0, θέλει να ολοκληρώσει την πρόκρισή της έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης στην Stark Arena το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30) - Η Μακάμπι επέστρεψε στο Τελ Αβίβ με μία νίκη σε δύο αγώνες στο Πριγκιπάτο και τώρα (2/5, 21:05) φιλοξενεί τη Μονακό.

Ο Μπελόσεβιτς ήταν ρέφερι στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού, ενώ ήταν εν ώρα εργασίας όταν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχαναν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οπότε έχουν 3/4 μαζί του. Με τον Πιθάρο αντίστοιχα, συναντήθηκαν μία φορά και πάλι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού (που ήταν νικηφόρο), ενώ αυτή θα είναι δεύτερη. 

Γενικά, η αποστολή των Πειραιωτών στην Τουρκία έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας μετά την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός έχασε το πλεονέκτημα έδρας και τώρα θα προσπαθήσει να το ανακτήσει. Χρειάζεται μία νίκη στα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη για να φέρει τη σειρά πίσω στο Φάληρο. Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή να κάνει δύο νίκες στην Πόλη και να... τελειώνει η ιστορία της πρόκρισης στο Final Four. Όπως και να έχει, ο αγώνας συνεχίζεται...