Τρομερό σκηνικό: Σκύλος μπήκε στο παρκέ την ώρα του αγώνα Χιλή - Αργεντινή (vid)

Τρομερό σκηνικό: Σκύλος μπήκε στο παρκέ την ώρα του αγώνα Χιλή - Αργεντινή (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:29 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 26.02.2024

Η Χιλή, μετά την Κούβα, έκανε την δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη στα προκριματικά του FIBA AmeriCup και πέραν του Μανιουέλ Σουάρεζ που πρωταγωνίστησε στη νίκη επί της Αργεντινής (των Καμπάτσο, Ντεκ και Μπολμάρο) την παράσταση... έκλεψε ο σκύλος που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με μία μπάλα στο στόμα.

Κι ενώ στην Ευρώπη η αγωνιστική δράση των ημερών, επικεντρώνονται στις εθνικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα προκριματικά του Eurobasket 2025, όπως η Ελλάδα που αντιμετωπίζει την Ολλανδία (26/2), κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Αμερική. Βέβαια, εκεί το ΝΒΑ δεν έχει σταματήσει και στα προκριματικά των Παναμερικανικών Αγώνων (2025) δεν συμμετέχουν τα αστέρια του «μαγικού πλανήτη», όπως και οι ευρωπαίοι NBAers δεν ενισχύουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι υπόλοιποι όμως, βρίσκονται στις επάλξεις και περίπου την ίδια ώρα που η Κούβα διέλυε της ΗΠΑ και πανηγύριζε στους δρόμους της Αβανάς, η Χιλή έκανε επίσης μεγάλη αίσθηση με τη νίκη της (79-77) επί της Αργεντινής του Φακούντο Καμπάτσο και του Γκάμπιελ Ντεκ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Λεάντρο Μπολμάρο της Μπάγερν Μονάχου.

Πέραν της εντυπωσιακής εξέλιξης του αγώνα και της ακόμα πιο εντυπωσιακής νίκης της Χιλής, πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πέραν του Μανιουέλ Σουάρεζ της εθνονικής Κάλεβ (27 πόντοι), ήταν ένας σκύλος. Αυτός που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου με μία μπάλα μπάσκετ στο στόμα που την είχε σκάσει, αλλά ήθελε να παίξει με τους διεθνείς.

Μάλιστα, ο Μπολμάρο αρχικά δεν τον είδε και παραλίγο να πέσει πάνω του. Τελικά τον απέφυγε, το χαριτωμένο τετράποδο έκανε τη βόλτα του και στη συνέχεια αποχώρησε.

Tags: