Απογοήτευση και παγωμάρα: Βαρύ το κλίμα στην Εθνική μετά τα μαντάτα για Μήτογλου

Απογοήτευση και παγωμάρα: Βαρύ το κλίμα στην Εθνική μετά τα μαντάτα για Μήτογλου

Χρήστος Τσάλτας 15:13 - 25.08.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου τέθηκε off για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μανίλα, με την Εθνική να χάνει μια πολύ σημαντική μονάδα και από την ώρα που έγιναν γνωστά τα νέα επικρατεί απογοήτευση και παγωμάρα στις τάξεις των διεθνών.

Αποστολή στη Μανίλα

Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για την Εθνική, μία ημέρα πριν μπει στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε τον Ντίνο Μήτογλου, έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες στο παιχνίδι της ομάδας του να βγαίνει εκτός με πρόβλημα τραυματισμού.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης ο «Μήτο» χτύπησε το δάχτυλό του, έπειτα από δυνατή πάσα που δέχτηκε. Αν και σε πρώτη φάση ο τραυματισμός δεν φαινόταν να είναι σοβαρός, μία μέρα μετά και αφού το δάχτυλο «πάγωσε», καθώς όταν έκανε τις προπονήσεις ήταν ακόμα ζεστό, στη μαγνητική που έκανε φάνηκε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο τουρνουά, με την Εθνική να χάνει ένα σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της.

Η απουσία του Μήτογλου πληγώνει την Εθνική σε όλα τα επίπεδα, την ίδια ώρα που η απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας είναι διάχυτη. Άπαντες προσπαθούν να... σηκώσουν κεφάλι και να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στην πρεμιέραμ ετην Ιορδανία, όμως το «τραύμα» παραμένει νωπό. ;Άλλωστε ο ίδιος ο έμπειρος φόργουορντ βρέθηκε στην προπόνηση φορώντας νάρθηκα στο δάχτυλο, καθώς για 20 μέρες αθ είναι εκτός δράσης.

Ντίνος Μήτογλου

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα του χαρισματικού άσου υπήρξε σοκ στις τάξεις της Εθνικής. Και το αρχικό σοκ έδωσε τη θέση του στην απογοήτευση, καθώς τόσο ο ίδιος ένιωσε απογοήτευση που δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους συμπαίκτες του, αλλά απογοήτευση και για τον Ιτούδη, τους συνεργάτες του, αλλά και τους συμπαίκτες του που χάνουν ένα σημαντικό όπλο στην επίθεση.