Τελική ευθεία για το Παγκόσμιο η Εθνική στη... σκιά του «σοκ» με Μήτογλου

Τελική ευθεία για το Παγκόσμιο η Εθνική στη... σκιά του «σοκ» με Μήτογλου

Χρήστος Τσάλτας 13:02 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 25.08.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου τέθηκε νοκ άουτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μανίλα και η Εθνική προσπαθεί άμεσα να μαζέψει τα κομμάτια της.

Αποστολή στη Μανίλα

Την τελευταία προπόνησή της πριν από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ιορδανία ολοκλήρωσε η Εθνική. Η «γαλανόλευκη» είχε θέσει από την πρώτη στιγμή ψηλά τον πήχη, όμως τα σχέδια ανατράπηκαν, με τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος «σόκαρε» άπαντες στην ομάδα.

Για το λόγο αυτό τόσο ο Δημήτρης Ιτούδης, όσο και οι συνεργάτες του καλούνται άμεσα να βρουν λύσεις εκ των έσω για να κάνουν όσο το δυνατόν πιο γεμάτη την παρουσία της Εθνικής ιδίως κοντά στο καλάθι.

Το σοκ του τραμυατισμού του «Μήτο» είναι ισχυρό μεν, αλλά την ίδια ώρα οι 11 παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι έχουν την αποστολή να μην αφήσουν το κενό να παρουσιαστεί. Για το λόγο αυτό η προπόνηση της Παρασκευής είχε ακόμα περισσσότερη ένταση, με τους παίκτες του Ιτούδη να ανεβάζουν τον ρυθμό, δείχνοντας έτοιμοι για... μάχη.

Αυτή ήταν η 21η προπόνηση της «γαλανόλευκης» από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και τώρα και άπαντες πλέον μπαίνουν σε κλίμα Ιορδανίας, με τον αγώνα αυτό να έχει χαρακτηριστεί «τελικός» από τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του.