Έτοιμη και αποφασισμένη η Εθνική στον «τελικό» με την Λιθουανία (vids)

Έτοιμη και αποφασισμένη η Εθνική στον «τελικό» με την Λιθουανία (vids)

Χρήστος Τσάλτας 08:42 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 01.09.2023

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στη Λιθουανία, στην Mall of Asia Arena, με τους διεθνείς να είναι πανέτοιμοι να δώσουν «μάχη» για ακόμα μια νίκη.

Αποστολή στη Μανίλα

Προ των πυλών ενός ακόμα τελικού η Εθνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Λιθουανία στην Mall of Asia Arena και οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη θέλουν να τα δώσουν όλα, όπως έκαναν και στην αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία.

Η «γαλανόλευκη» πάτησε παρκέ το πρωί της Παρασκευής με προπόνηση που διεξήχθη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και υπό το βλέμμα του προέδρτου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, που μαζί με τους Δήμο Ντικούδη και Νίκο Ζήση βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής για να στηρίξει εμπράκτως άπαντες.

Μετά τη νίκη απέναντι στους Νεοζηλανδούς η ψυχολογία έχει ανέβει κατακόρυφα στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο και όσοι βρίσκονται στη Μανίλα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα σε ακόμα ένα παιχνίδι κομβικό για την πορεία της Εθνικής.

Οι 11 παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι αναμένεται να τα δώσουν όλα, καθώς στόχος είναι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.