Η φωτογραφία που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια

Η φωτογραφία που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια

Νίκος Καλαμπάκας 21:00 - 18.05.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της φετινής Euroleague και έκανε υπερήφανους όλους όσους βρίσκονται στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Γελούσαν και τα... μουστάκια των Μπαρτζώκα και Παπανικολάου μετά την βράβευση του Βούλγαρου power forward.

Ήταν γενικά γνωστό, όμως τώρα έγινε και επίσημο. Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της φετινής Euroleague, σκορπώντας χαρά στην ομάδα του για το επίτευγμά του. 

Ο Βούλγαρος power forward κατάφερε να ξεχωρίσει φέτος στη διοργάνωση. Και το κατόρθωμά του γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος που παίζει ομαδικά και δεν βασίζεται σε ατομικό παιχνίδι. 

Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου
EUROLEAGUE

14:20 - 18.05.2023

Final 4: Ο... μπλαζέ Τζέιμς δεν χαιρέτησε τον Βεζένκοφ στη συνέντευξη Τύπου

Το Final 4 ξεκίνησε και επίσημα με τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων και αυτό που έκανε εντύπωση στην εκδήλωση ήταν η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς όταν βρέθηκε δίπλα του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Το τόνισε άλλωστε περιχαρής και ο κόουτς της ομάδας, ότι οι παίκτες του έχουν μάθει να αγωνίζονται ομαδικά, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το επίτευγμα του Σάσα, που κατάφερε να βρει έναν ρόλο ξεχωριστό μέσα στο σύνολο και να αναδειχθεί τελικά ο κορυφαίος όλων. 

Στη φωτογραφία που συνοδεύει το θέμα, βλέπετε τον Βεζένκοφ με τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. το βλέμμα τους τα λέει όλα: Ο Ολυμπιακός φέτος λειτουργεί σαν οικογένεια, ομαδικά και μέσα από αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν και οι παίκτες του να ξεχωρίζουν. 

Οι τρεις τους φαίνεται ότι καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τον αυριανό (19/5) ημιτελικό με τη Μονακό. Το... πονηρό τους χαμόγελο υποδηλώνει ότι κάτι καλό ετοιμάζουν ώστε να ξαφνιάσουν τους αντιπάλους τους στον ημιτελικό. Το τι, θα το ξέρουμε το απόγευμα της Παρασκευής 19/5...