Χαμός για ένα εισιτήριο του Final 4 - Πώς μπορούν οι οπαδοί να τα αποκτήσουν

Βερολίνο

i

©Intime

Χαμός για ένα εισιτήριο του Final 4 - Πώς μπορούν οι οπαδοί να τα αποκτήσουν

Sportal newsroom 12:38 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:50 - 20.05.2024

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για το Βερολίνο και οι φίλοι τους είναι στα... κόκκινα για ένα εισιτήριο! Διαβάστε στο sportal που μπορείτε να βρείτε τα εναπομείναντα... μαγικά χαρτάκια!

Ο πρώτος στόχος των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού επετεύχθη! Οι ομάδες τους θα βρεθούν στο Final 4 του Βερολίνου και θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο της Euroleague.

Ο δεύτερος, είναι ακόμα πιο δύσκολος! Να βρεθούν στο πλευρό τους και να τις υποστηρίξουν! Την ώρα που η Ελλάδα θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία από τις επτυχίες των δύο ομάδων, έχει ξεκινήσει και η συζήτηση για τα εισιτήρια της διοργάνωσης!

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα τεθούν στα ημιτελικά αντιμέτωποι με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρ και ο κόσμος τους ψάχνει ήδη για ένα εισιτήριο, προκειμένου να βρεθεί στη Γερμανία και να παρακολουθήσει δια ζώσης τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το εγχείρημα φυσικά δεν είναι εύκολο, αφού τα πρώτα εισιτήρια τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τον περασμένο Δεκέμβριο. Αυτά, όπως κάθε χρόνο εξαφανίστηκαν σε μόλις λίγες ώρες.

Η τιμή τους ξεκινούσε από τα 229 ευρώ και έφτανε μέχρι και τα 709!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι στον πάγκο!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι στον πάγκο!

Ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρική πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου σε μια σεζόν που στο ξεκίνημά του είχε χάσει δύο από τους καλύτερούς του παίκτες. Ο ηγέτης τους ωστόσο παρέμεινε στον Πειραιά, οδηγώντας την ομάδα σε μια ακόμα «γιορτή» του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Πλέον, τα μόνα μαγικά χαρτάκια είναι αυτά που θα διατεθούν από την Euroleague στις ομάδες και τους χορηγούς της διοργάνωσης. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενέρ και Ρεάλ θα λάβουν από περίπου 600 εισιτήρια, αριθμός που δεν φτάνει ούτε για... ζήτω!

Ποιες είναι οι εναλλακτικές για να βρεθεί κάποιος στο Βερολίνο; Το marketplace της Euroleague, ο χώρος δηλαδή που οι οπαδοί που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια αλλά για κάποιο λόγο δεν θα ταξιδέψουν, τα πουλάνε. Οι τιμές εκεί δεν ξεφεύουν και συνήθως είναι ίδιες με την αρχική αξία ενός εισιτηρίου.

Η δεύτερη επιλογή είναι οι πλατφόρμες στις οποίες φίλαθλοι κάνουν αγοραπωλησίες. Ωστόσο όποιος δοκιμάσει να βρεθεί στο γήπεδο μέσω αυτής της λύσης, μάλλον θα κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, διότι μιλάμε για ελεύθερη αγορά πλέον και καθένας ζητάει ότι θέλει. Και λέγεται ότι τα εισιτήρια που θα δοθούν από εκεί, θα έχουν τιμές απλησίαστες για πολλούς...