Ποιος θα κατακτήσει τη EuroLeague; Οι αποδόσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Κώστας Σλούκας - Κώστας Παπανικολάου

i

© Intime

Ποιος θα κατακτήσει τη EuroLeague; Οι αποδόσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:23 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:39 - 20.05.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για να αναδειχθεί back to back Πρωταθλήτρια Ευρώπης, σύμφωνα με τους bookmakers. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις τους για τους δύο «αιώνιους».

Το βράδυ της Τετάρτης (8/5) συμπληρώθηκε η τετράδα του Final 4 της EuroLeague. Μετά τη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό AKTOR, η Φενέρμπαχτσε κι ο Ολυμπιακός «έκλεισαν» τα δύο τελευταία εισιτήρια για το Βερολίνο.

Με εξαίρεση τη «Βασίλισσα», η οποία πήρε την πρόκριση «ακούραστα», καθώς... σκούπισε τη Μπασκόνια με 3-0, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες προκρίθηκαν μετά το πέμπτο ματς της σειράς τους. Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, η Φενέρ τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο κι ο Ολυμπιακός την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Οι Τούρκοι (πρώτοι χρονικά) κι οι «ερυθρόλευκοι» κατέστρεψαν το πλεονέκτημα του πέμπτου αγώνα.

Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι το Final 4 του Βερολίνου (24-26 Μαΐου) κι οι προβλέψεις φυσικά δίνουν και παίρνουν. Ποια ομάδα δίνουν φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague οι bookmakers; Η απάντηση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο Ολυμπιακός και λίγο πιο... δύσκολο θεωρούν το ενδεχόμενο να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:
Ρεάλ Μαδρίτης: 2.45
Παναθηναϊκός AKTOR: 3.50
Ολυμπιακός: 4.75
Φενέρμπαχτσε: 6.00

Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω ούτε ένα εισιτήριο, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου» (vid)
EUROLEAGUE

11:00 - 09.05.2024

Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω ούτε ένα εισιτήριο, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός βίντεο στο instagram ανέφερε στους φίλους των «πράσινων» που του ζητούν εισιτήρια για το Final Four ότι δεν μπορεί να τους βοηθήσει, αφού καλά-καλά δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την οικογένειά του.

🔴Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 59-63: Ερυθρόλευκοι Τιτάνες & θρυλική πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου!