Φουλάρει για «τρομακτική» κίνηση με Λορέντζο Μπράουν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λορέντζο Μπράουν

i

Euroleague

Φουλάρει για «τρομακτική» κίνηση με Λορέντζο Μπράουν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Παναγιώτης Κατσαφάδος 17:49 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 12.03.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει δικό της τον Λορέντζο Μπράουν το καλοκαίρι, καθώς ο Ισπανός γκαρντ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Ισραηλινή ομάδα.

Ο Λορέντζο Μπράουν που αγωνίζεται με την Μακάμπι Τελ-Αβίβ, έχει συμβόλαιο με την Ισραηλινή ομάδα μέχρι το 2026, ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν σε περίπτωση που η Μακάμπι συνεχίσει να αγωνίζεται μακριά από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με το encestando.es, πρώτος μνηστήρας του Ισπανού γκαρντ (αγωνίζεται ως νατουραλιζέ με την εθνική Ισπανίας) είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης ανάμεσα στον παίκτη και την Μακάμπι, με σκοπό να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Ο Λορέντζο Μπράουν έχει τη φετινή σεζόν στην Euroleague 13 πόντους, 6.7 ασίστ, 2.7 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα σε 29:31 λεπτά συμετοχής ανά αγώνα και είναι εκ των καλύτερων γκαρντ της διοργάνωσης.

Πρόκειται για μία πολύ ορθολογική κίνηση, αν τελικά καταλήξει στην «βασίλισσα» τόσο λόγω της ποιότητάς του ως παίκτης όσο αλλά και για τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της Ρεάλ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό all-around γκαρντ που μπορεί ταυτόχρονα να διαβάζει τις αντίπαλες άμυνες και είτε να πασάρει είτε να σκοράρει. Είναι αναμφισβήτητα ο πιο επιδραστικός παίκτης της Μακάμπι Τελ-Αβίβ στην προσπάθεια της να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα της Euroleague προκειμένου να αγωνιστεί τουλάχιστον στο play-in της διοργάνωσης.

«Η Ρεάλ χάνει τον Χεζόνια - Τριετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ ετησίως του προσφέρει ο Παναθηναϊκός»
EUROLEAGUE

15:59 - 12.03.2024

«Η Ρεάλ χάνει τον Χεζόνια - Τριετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ ετησίως του προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

Από την Marca προκύπτει πως «στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν τον Μάριο Χεζόνια χαμένο», δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι και ο Παναθηναϊκός επανεμφανίζεται ως η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τον Κροάτη φόργουορντ.

Παράλληλα, μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης την φετινή σεζόν να μοιάζει ανίκητη και να είναι πρώτη στην Euroleague (22-6 ρεκόρ), το ρόστερ της όμως σύντομα θα χρειαστεί να ανανεωθεί και ειδικά στα γκαρντ. Ο Σέρχιο Γιουλ είναι πλέον 39 χρονών ενώ και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι στην ηλικία των 38 χρονών, όντας και οι δύο στην δύση της καριέρας τους.