Γιαννακόπουλος προς Αταμάν: «Αν μας πήγες σε 6 μήνες από 17ους - 2ους, σε έναν μήνα δεν θα μας πας πρώτους;»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Εργκίν Αταμάν

Γιαννακόπουλος προς Αταμάν: «Αν μας πήγες σε 6 μήνες από 17ους - 2ους, σε έναν μήνα δεν θα μας πας πρώτους;»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:47 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 12.04.2024

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν με ανάρτησή του instagram, λέγοντας ότι αφού κατάφερε να πάει τον Παναθηναϊκό AKTOR από την 17η θέση στην 2η, μπορεί να τον οδηγήσει και στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε έναν άθλο τη φετινή σεζόν στη EuroLeague. Το «τριφύλλι» υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου κλείδωσε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που όπως είναι λογικό μετά την επιτυχία του Παναθηναϊκού AKTOR είναι περιχαρής, αποθέωσε μέσω του instagram τον Εργκίν Αταμάν, λέγοντας ότι αφού κατάφερε να πάει το «τριφύλλι» από την 17η θέση στην 2η, μπορεί να τον οδηγήσει και στην κορυφή.

«Λοιπόν, ρε Αταμάν, αμάν-αμάν, μας έχεις πάει σε έξι μήνες από 17ους δεύτερους. Σε έναν μήνα δεν θα μας πας από δεύτερους σε πρώτους; Αμάν-αμάν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγες ώρες μετά το φινάλε του ματς με τους Γερμανούς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του instagram. «5/5 αυστηρά, Version 2» έγραψε χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι θέλει 5 ακόμα νίκες, που μεταφράζονται σε κατάκτηση της EuroLeague (μετάφραση: 3 νίκες στα playoffs και κατόπιν δύο νίκες στο Final Four, μία στον ημιτελικό και μία στον τελικό).