Ντεμπούτο για Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην FMP

Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ντεμπούτο για Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην FMP

Χρήστος Τσάλτας 12:10 - 23.10.2023

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έπιασε δουλειά στον Ερυθρό Αστέρα και το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) κόντρα στην FMP στο Ζελέζνικ.

Ώρα... πρεμιέρας για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Ο Έλληνας προπονητής διαδέχτηκε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο σήκωσε μανίκια στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο coach Σφαιρόπουλος έφτασε στην πρωτεύουσα της Σερβίας το μεσημέρι της Κυριακής, ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» και το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανε την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα του Βελιγραδίου, έχοντας την πρώτη γνωριμία του με τους νέους παίκτες του, στους οποίους με το... καλημέρα φρόντισε να περάσει τη φιλοσοφία του.

Ο Έλληνας προπονητής διακρίνεται για την πειθαρχία του και το πόσο θέλει από τους παίκτες του να είναι προσηλωμένοι στο πάνο του και αυτό θέλει να περάσει και στην ομάδα του Αστέρα, η οποία έχει θέσει τον πήχη ψηλά φέτος, στοχεύοντας στην πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας θα έχει ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο, καθώς θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, ως head coach. Αυτό γιατί θα καθοδηγήσει την ομάδα του, έχοντας κάνει μία προπόνηση με τους νέους παίκτες του. Το παιχνίδι κόντρα στην FMP, στο Ζελέζνικ. όλα αυτά λίγες μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Euroleague, κόντρα στην Παρτίζαν, που θα είναι η πρώτη παρουσία του coach Σφαιρόπουλου στην διοργάνωση με την ομάδα του Βελιγραδίου.