Οι Μπακς περιμένουν ως την τελευταία στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το Game 1 με Πέισερς

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Οι Μπακς περιμένουν ως την τελευταία στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το Game 1 με Πέισερς

Χρήστος Τσάλτας 11:39 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 21.04.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να πονάει και να μην προπονείται με πλήρη ένταση, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς τον περιμένουν ως την τελευταία στιγμή και τον δήλωσαν αμφίβολο ενόψει του Game 1 κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς.

Η ώρα για τα playoffs του ΝΒΑ έφτασε και οι Μιλγουόκι Μπακς ρίχνονται στη... μάχη κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς. Μια μονομαχία με ιδιαίτερη σημασία, καθώς η ομάδα της Ιντιανάπολις σε όλη τη διάρκεια της regular season έβαλε δύσκολα στα «ελάφια», δείχνοντας ικανή να τα κοντράρει μέχρι τέλους.

Ο Ντοκ Ρίβερς και οι συνεργάτες του όμως έχουν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα να επιλύσουν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τραυματίας και παραμένει στα πιτς. Ο Greek Freak δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια της regular season, όμως η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση ακόμα. Κάτι που έχει δημιουργήσει ανησυχία στις τάξεις της ομάδας του Μιλγουόκι.

Μάλιστα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπήρχαν δημοσιεύματα που ανάφεραν πως υπάρχει κίνδυνος ο Γιάννης να χάσει όλη τη σειρά των playoffs απέναντι στους Πέισερς, μια εξέλιξη που -όπως ήταν φυσιολογικό- θα άλλαζε πλήρως τις ισορροπίες των αγώνων που έρχονται.

Με το Game 1 στο Fiserv Forum να είναι προ των πυλών (ξημερώματα Δευτέρας στις 2.00πμ ώρα Ελλάδας) οι Μπακς δήλωσαν αμφίβολο τον Greek Freak, ο οποίος κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου, για να είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στην σειρά που έρχεται. Οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει στο 100% ακόμα, όμως η επιθυμία του να επιστρέψει στο παρκέ και να βοηθήσει τους Μπακς είναι τεράστια. Κάτι που κάνει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ με την ομάδα του Ουισκόνσιν.