Εκτός του Game 1 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Εκτός του Game 1 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:16 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 22.04.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα απουσιάσει από το Game 1 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς (22/4, 2:00).

Με ένα σοβαρό πρόβλημα θα παραταχθούν οι Μιλγουόκι Μπακς στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς (22/4, 2:00) χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για ακόμη μια φορά!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από μια θλάση στη γάμπα εδώ και μέρες, καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς για την κανονική διάρκεια του NBA, τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός έκτοτε και θα το κάνει και στο Game 1.

Έτσι, ο Έλληνας σταρ θα απουσιάσει από το τζάμπολ της μεγάλης αναμέτρησης με τους Πέισερς, παιχνίδι στο οποίο οι Μπακς θέλουν τη νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Greek Freak, όπως αναφέρουν πολλές αναφορές από τις ΗΠΑ, δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τα «Ελάφια» στο Game 1 που θα διεξαχθεί στο Fiserv Forum (22/4, 2:00), με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη και στο δεύτερο παιχνίδι, Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε σε δηλώσεις του ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το πότε θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει 30.4 πόντους, 11.5 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ μ.ό. σε 73 αγώνες με το Μιλγουόκι στην κανονική περίοδο, με την απουσία του να πληγώνει πολύ τους Μπακς, οι οποίοι πλέον θα στηριχθούν στον Ντέιμ Λίλαρντ για να μπορέσουν να κάνουν το 1-0 απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς.

Θυμίζουμε πως οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, την ώρα που οι αντίπαλοί τους βρέθηκαν στην έκτη θέση.

Οι Σέλτικς διέσυραν τους Χιτ με τριπλό Τέιτουμ!
NBA

22:46 - 21.04.2024

Οι Σέλτικς διέσυραν τους Χιτ με τριπλό Τέιτουμ!

Οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 1-0 στη σειρά των Playoffs απέναντι στους Χιτ, με τους γηπεδούχους να διαλύουν τους αντιπάλους τους με 114-94 και να παίρνουν κεφάλι, χάρη στον μυθικό Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.