Τα highlights από το παρ' ολίγον triple double του Αντετοκούνμπο με 83% ποσοστό ευστοχίας! (vid)
i

© photo by Dustin Satloff / Getty Images / Ideal Images

Τα highlights από το παρ' ολίγον triple double του Αντετοκούνμπο με 83% ποσοστό ευστοχίας! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:31 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 28.12.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά, δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του και με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη (144-122) επί των Μπρούκλιν Νετς. Μάλιστα, σε αυτή την πορεία είχε 10/12 σουτ!

Ξαφνικά, αλλά όχι τυχαία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τοποθετεί τις επιδόσεις του στα όρια του triple double. Εκμεταλλεύεται παραδοσιακά όλα τα προσωπικά του χαρίσματα, αλλά το ίδιο κάνει και με αυτά των συμπαικτών του. Έχει ήδη δύο «τριπλές» επιδόσεις στη σεζόν και λίγο έλειψε να έχει και μία τρίτη. 

Στη νίκη επί των Νετς στο Μπρούκλιν (με 144-122), που ήρθε λίγες ώρες μετά την ήττα από τους Νικς στη Νέα Υόρκη -ανήμερα Χριστουγέννων- ο 29χρονος σούπερ σταρ είχε 32 πόντους και μάλιστα χρειάστηκε μόλις 12 προσπάθειες για να φθάσει αυτό το νούμερο. Ευστόχησε στις δέκα εξ αυτών, γεγονός που δημιούργησε το απίστευτο ποσοστό ευστοχίας 83%, ενώ πρόσθεσε στη στατιστική του 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ

Οι Μπακς και οι Χιτ θέλουν πίσω τον Πι Τζέι Τάκερ
NBA

13:21 - 27.12.2023

Οι Μπακς και οι Χιτ θέλουν πίσω τον Πι Τζέι Τάκερ

Δύο πρώην ομάδες του, θέλουν να τον... σώσουν από το Λ.Α. Ο 38χρονος φόργουορντ Πι Τζέι Τάκερ με τους Κλίπερς δεν έχει ρόλο, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον θέλουν στην ομάδα τους για να τους βοηθήσει όπως το 2021. Τότε που πήραν το πρωτάθλημα. Βέβαια, έχουν ανταγωνισμό! Τον πρώην παίκτη του Άρη τον θέλουν και οι γνώριμοί του Μαϊάμι Χιτ.

Συνεχίζει δηλαδή, σε ένα επίπεδο που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα σπουδαίο στατιστικό επίτευγμα, που έχει γίνει μόνο μία φορά στην ιστορία, πριν από 62 χρόνια

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!