Μπαρτζώκας: «Αποβλήθηκα με την Έφες, ο Αταμάν μπήκε δύο φορές μέχρι το κέντρο – Το πρόβλημα ήμουν τελικά εγώ» (vid)

Μπαρτζώκας: «Αποβλήθηκα με την Έφες, ο Αταμάν μπήκε δύο φορές μέχρι το κέντρο – Το πρόβλημα ήμουν τελικά εγώ» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 20:33 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 18.04.2024

Για όλους και για όλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με τον Προμηθέα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στη στοχοποίησή του από το... στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ενώ έφερε ως παράδειγμα δύο αντιδράσεις του ίδιου και του Αταμάν στις οποίες δεν υπήρξε η ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές!

Απασφάλισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα για το top 6 της Euroleague. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τα όσα βιώνει τον τελευταίο καιρό, όπου η κόντρα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό έχει δυναμώσει τόσο μέσα στα παρκέ όσο και έξω από αυτά, αφού πλέον οι πράσινοι είναι πιο «δυνατοί» από πέρυσι ως ομάδα, ωστόσο πολλοί ασχολούνται με τα εξωαγωνιστικά και εστιάζουν σε πρόσωπα και όχι σε καταστάσεις!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού λοιπόν ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους στοχοποιείται ο ίδιος και η ομάδα του, ενώ έφερε και ένα παράδειγμα... ανισότητας, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που ο ίδιος τιμωρείται για τις παραβάσεις του, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, απολαμβάνει την ασυλία:

«Εγώ κρίνομαι με βάση το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Παραδείγματος χάρη όταν εξετράπη στο ματς με την Εφές, αποβλήθηκα. Ο Εργκίν μπήκε δύο φορές μέσα στο γήπεδο, μέχρι τη σέντρα και δεν έφυγε από το γήπεδο και μετά ήταν η δική μου συμπεριφορά προβληματική σε αυτό το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ας δούμε τα θετικά της υπόθεσης. Εμένα με κάλυψε απόλυτα η ανακοίνωση της ομάδας μας και τους ευχαριστώ για αυτό. Δεν νιώθω μόνος, αν θέλετε να σας το πω και αυτό. Επειδή είμαι ο προπονητής, όχι επειδή είμαι ο Μπαρτζώκας», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.