Ο Βασίλης Σπανούλης το... έχει ακόμη! Τρίποντο από τα 8 μέτρα ο «Kill Bill» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης το... έχει ακόμη! Τρίποντο από τα 8 μέτρα ο «Kill Bill» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:56 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 27.04.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια, όμως ακόμα το... έχει, με το Περιστέρι να ανεβάζει ένα βίντεο στο οποίο ο προπονητής του σκοράρει από τα 8 μέτρα!

Όταν είσαι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Euroleague, τότε το να βάλεις ένα σουτ από όπου μέρος του γηπέδου θέλεις. Έτσι έκανε και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο κόουτς του Περιστερίου, ο οποίος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο Basketball Champions League. στο πλαίσιο της προπόνησης της ομάδας των Δυτικών Προαστίων πριν από τον μικτό τελικό του Final 4 του Βελιγραδίου, πήρε τη μπάλα και σούταρε από τα 8 μέτρα, με το σουτ να καταλήγει στο καλάθι, όπως συνέβη άλλωστε και σε άπειρες φορές κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Τη στιγμή την απαθανάτισε η κάμερα του Περιστερίου, με την λεζάντα να αναφέρει «Από τα οκτώ μέτρα... για ξεμούδιασμα!».

Το βίντεο του Περιστερίου με το σουτ του Βασίλη Σπανούλη:

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την ανάδειξή τους ως κορυφαίο προπονητή του BCL, αναφέροντας ότι: «Είναι φοβερό το συναίσθημα. Είναι κάτι που δεν περίμενα οπότε το χάρηκα πολύ. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ, έχω το προνόμιο να κάνω αυτό που αγαπώ και να το συνδυάζω με την οικογένειά μου που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Ευχαριστώ το Περιστέρι για την ευκαιρία που μου έδωσε».