Αξεπέραστα ήταν τα... κόλπα του Γιόκιτς για τους Ουόριορς (vids)

Αξεπέραστα ήταν τα... κόλπα του Γιόκιτς για τους Ουόριορς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:33 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 26.02.2024

Επέστρεψαν δύο φορές στο σκορ, ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε ένα εντυπωσιακό triple double και οι πρωταθλητές Νάγκετς νίκησαν με 119-103 στο Γκόλντεν Στέιτ τους Ουόριορς.

Δημιούργησαν δύο φορές τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρουν τη νίκη. Και τις δύο όμως, οι Ντένβερ Νάγκετς βρήκαν τον τρόπο για να υψώσουν το ανάστημά τους, να θυμίσουν πως αυτοί είναι οι πρωταθλητές ΝΒΑ και τελικά να νικήσουν τους Ουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ με 119-103.

Δύο επιμέρους σκορ 14-0, αρχικά τους επέτρεψαν να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους και ακολούθως (με το δεύτερο) τους έδωσαν το προβάδισμα και ουσιαστικά, όλα όσα έκανε στο παρκέ του Chase Center ο Νίκολα Γιόκιτς, αποτέλεσαν αξεπέραστο εμπόδιο για τους γηπεδούχους.

Ο Joker τελείωσε την αναμέτρηση καταγράφοντας στη στατιστική του 32 πόντους με 13/24 σουτ, ενώ είχε επίσης 16 ριμπάουντ και 16 ασίστ. Ήταν ασταμάτητος ως συνήθως και την ίδια ώρα μόνο ο Κλέι Τόμπσον έδειχνε να βαδίζει στον απαιτητικό δρόμο της αναμέτρησης αυτής. Έβαλε 23 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό, την ίδια ώρα που ο Στέφεν Κάρι βρήκε... σίδερο στα εννέα από τα δέκα τρίποντα που επιχείρησε.

Για τους φιλοξενούμενους (και εν τέλει νικητές) πέραν του Σέρβου, ο Καναδός, Τζαμάλ Μάρεϊ, είχε 27 πόντους και οι δυο μαζί οδήγησαν τους Σβόλους στην 39η νίκη τους σε 58 αγώνες. Οι Ουόριορς έχουν ρεκόρ 29-27 και συνεχίζουν να στοχεύουν στην πρώτη εξάδα και οι Νάγκετς παραμένουν στο κυνήγι της πρώτης θέσεις της Δύσης, αλλά δύο ομάδες έχουν καλύτερο ρεκόρ απ' αυτούς: Μινεσότα και Οκλαχόμα Σίτι έχουν 40-17.