Η βεντέτα του Ερυθρού Αστέρα με τον Τζέιμς: «Του απαντήσαμε με νίκη 24 πόντων»
i

© James

Η βεντέτα του Ερυθρού Αστέρα με τον Τζέιμς: «Του απαντήσαμε με νίκη 24 πόντων»

21:25 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 18.01.2023

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς πήρε το μπαλάκι από τον Μάικ Τζέιμς και του είπε ότι δεν θα έπαιζε ποτέ για τον Ερυθρό Αστέρα.

Μήνυμα στον Μάικ Τζέιμς ότι δεν τον χρειάζεται στον Ερυθρό Αστέρα, έστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο γκαρντ της Μονακό είχε δηλώσει πρόσφατα ότι οι Σέρβοι κάνουν μεταγραφικές κινήσεις από το πουθενά, κάτι που φαίνεται ότι ενόχλησε τον ισχυρό άνδρα του σέρβικου συλλόγου που και δεν έχασε την ευκαιρία να του απαντήσει.

Ο ίδιος απαντώντας προσωπικά στον Τζέιμς, επισήμανε ότι δεν θα τον έφερνε ποτέ στο Βελιγράδι.

Ο Τζέιμς αναρωτήθηκε στα social media από που προκύπτουν χρήματα ώστε να γίνονται μεταγραφές σαν αυτή του Βιλντόζα και του Καμπάτσο, ενώ ανέφερε ότι οι παίκτες που έρχονται για να παίζουν, θα πρέπει να πληρώνονται κιόλας και όχι να δημιουργούνται προβλήματα από τους εργοδότες τους. Ο Αμερικάνος μίλησε σε podcast του Ουρμπόνας και τα όσα είπε δεν έμειναν αναπάντητα, αφού ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε καρφίτσα...

Ο Τσόβιτς έδωσε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει για τα Ban του συλλόγου και αφιέρωσε λίγο χρόνο στον Τζέιμς: «Αναρωτιέμαι αν ως πρόεδρος μιας ομάδας πρέπει να μπω σε αντιπαράθεση με κάποιον παίκτη. Δεν θα φέρναμε ποτέ εδώ τον Τζέιμς, είναι όμως σπουδαίος παίκτης. Του δείξαμε όμως στο παρκέ ποιοι είμαστε, με μια νίκη 24 πόντων και ένα φιλί στο σήμα του συλλόγου μας», είπε, εννοώντας την κίνηση του κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτςε, να φιλήσει το σήμα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι τιμωρημένος με βαν και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στην Euroleague μέχρι την 1η Μαρτίου τον Φακούντο Καμπάτσο. Το γεγονός αυτό έχει φέριε κινητοποίηση στις τάξεις του συλλόγου.