Η πρωτοβουλία του Πλάθα που έφερε πιο κοντά άπαντες στην ΑΕΚ: Πήραν χρώμα τα αποδυτήρια στα Λιόσια

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ ζωγραφίζει στους τοίχους των Λιοσίων

Η πρωτοβουλία του Πλάθα που έφερε πιο κοντά άπαντες στην ΑΕΚ: Πήραν χρώμα τα αποδυτήρια στα Λιόσια

Χρήστος Τσάλτας 14:38 - 14.09.2023

Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του έμειναν παραπάνω στο κλειστό των Λιοσίων, με το πέρας της προπόνησης, όχι για επιπλέον δουλειά, αλλά για έναν ξεχωριστό λόγο.

Ένας από τους τομείς που δίνει μεγάλη έμφαση ο Ζοάν Πλάθα, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, είναι η σχέση των παικτών μεταξύ τους, αλλά και η χημεία που χτίζει η ΑΕΚ, προκειμένου να παρουσιαστεί δυνατή τη νέα σεζόν.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και ο πήχης βρίσκεται ψηλά ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ισπανό προπονητή, που είναι... μετρ στον τομέα της ψυχολογίας, να ξέρει πως η χημεία «χτίζεται» από τις πρώτες μέρες μιας προετοιμασίας και το μυστικό βρίσκεται σε μικρές κινήσεις που κάνουν τη διαφορά.

Μία εξ αυτών έλαβε χώρα την Πέμπτη, με το πέρας της προπόνησης στο κλειστό των Λιοσίων. Ο Ισπανός κόουτς κράτησε παραπάνω ώρα τους παίκτες του στο γήπεδο, αλλά για έναν ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό λόγο. Διότι το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ή επιπλέον δουλειά στο γυμναστήριο, αλλά μια ομαδική άσκησει έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Οι παίκτες της ΑΕΚ άφησαν για λίγο τη μπάλα κια τα αθλητικά παπούτσια και έπιασαν τα πινέλα, ζωγραφίζοντας τους τοίχους έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας. Η διαδικασία αυτή έφερε πιο κοντά άπαντες, καθώς οι παίκτες διασκέδασαν κάθε στιγμή στο κλειστό, γράφοντας τα δικά τους μηνύματα, τα οποία σχετίζονταν με την ομαδική δουλειά, την άμυνα, αλλά και τα κλειδιά της επιτυχίας.

Μαζί τους και ο Ισπανός προπονητής έπιασε το πινάλο και έδειξε τις ικανότητές του στην ζωγραφική, με τα μέλη της Ένωσης να περνούν ευχάριστα την ώρα τους και να δείχνουν πως σταδιακά έρχονται όλο και πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.