Κάλεσμα Μπάτλερ σε Νεϊμάρ για τους τελικούς του ΝΒΑ: «Το καλό που σου θέλω να έρθεις» (vid)

Κάλεσμα Μπάτλερ σε Νεϊμάρ για τους τελικούς του ΝΒΑ: «Το καλό που σου θέλω να έρθεις» (vid)

Sportal newsroom 10:02 - 01.06.2023

Ανοιχτή πρόσκληση στον Νεϊμάρ, για να παρακολουθήσει δια ζώσης τους τελικούς του ΝΒΑ κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς απηύθυνε ο Τζίμι Μπάτλερ, με τον ηγέτη των Μαϊάμι Χιτ να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Βραζιλιάνο σταρ.

Οι Μαϊάμι Χιτ επέστρεψαν σε τελικούς ΝΒΑ έπειτα από το 2020 και τη «φούσκα» του Ορλάντο και φέτος θέλουν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή, φτάνοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από το 2013. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς απέναντί τους θα βρουν τους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς, αλλά όλη η πορεία τους φέτος ήταν ανηφορική και απαιτητική.

Η σειρά ξεκινάει στο Ντένβερ και εν συνεχεία θα μεταφερθεί στο Μαϊάμι για το Game 3 και το Game 4. Ο Τζίμι Μπάτλερ ξέρει καλά τις απαιτήσεις και για το λόγο αυτό έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο Μπάτλερ δεν τρόμαξε από τους Σέλτικς, αλλά τον τρόμαξε μία μέλισσα (vid)
NBA

09:37 - 30.05.2023

Ο Μπάτλερ δεν τρόμαξε από τους Σέλτικς, αλλά τον τρόμαξε μία μέλισσα (vid)

Κανένας αντίπαλος δεν του έχει προκαλέσει φόβο. Δεν τρόμαξε όταν αντιμετώπισε τους Μπακς, τους Σίξερς, τους Σέλτικς, αλλά μία μέλισσα που... εισέβαλε στη συνέντευξη Τύπου αναστάτωσε τον Τζίμι Μπάτλερ.

Μετά την Κόκο Γκοφ, που αποκάλυψε πως ο Jimmy Buckets ήταν σίγουρος για την πρόκριση στους τελικούς, από την περίοδο που οι Χιτ αγωνίζονταν στο Play-In tournament, ήρθε η σειρά για ανοιχτή πρόσκληση στον Νεϊμάρ, τον οποίο ο ηγέτης των Χιτ θαυμάζει και το έχει δηλώσει ανοιχτά.

«Το καλό που του θέλω να έρθει στους τελικούς. Ξέρω ότι με βλέπεις, οπότε φρόντισε να έρθεις. Παρακολουθώ όλα τα σπορ και βλέπω στο youtube αθλητές οι οποίοι με εμπνέουν. Μου αρέσει το μεγαλείο των αθλητών. Και έχω παρακολουθήσει πολλά highlights του Νεϊμάρ, ο οποίος είναι και φίλος μου», ήταν τα λόγια του άσου της ομάδας από την South Beach.

Σε αυτή τη σειρά αγώνων η λάμψη ξεχειλίζει άλλωστε και ιδίως στα παιχνίδια του Kaseya Center της Φλόριντα αναμένεται πλήθος διασημοτήττων. Με δεδομένο πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η σεζόν βαδίζει στην ολοκλήρωσή της, δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί στις court seats του γηπέδου, στηρίζοντας εμπράκτως τους Χιτ και τον Τζίμι Μπάτλερ.