Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με χειροπέδες (vid)

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με χειροπέδες (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:07 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 03.04.2024

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που ετοιμάζεται να ντυθεί στα ασπρόμαυρα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είχε συλληφθεί με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του και πρώην παίκτριας του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ. Ο Αμερικανός γκαρντ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 75.000 δολαρίων.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ έφθασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης (2/4) προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Ο πρώην σταρ των Ρόκετς και των Καβαλίερς έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα από τον κόσμο της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ τον υποδέχτηκε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο βίντεο του Sportal, το οποίο βρέθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο για την άφιξη του Αμερικανού, ο 24χρονος γκαρντ εκτός από το βαμμένο νύχι στα χρώματα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε φορώντας... παντόφλες κι όχι παπούτσια.

Ανατρέχοντας κάποιος στο παρελθόν και δεν εννοούμε το βράδυ της Τρίτης (3/4), αλλά στο πιο μακρινό παρελθόν της ζωής του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα τον δει να φορά χειροπέδες. Ο λόγος είναι ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, αφού φερόταν να έχει χτυπήσει την σύντροφό του, την πρώην παίκτρια του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ, η οποία είχε υποστεί κάταγμα στον αυχένα.

Η τραγική ιστορία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η δολοφονία του πατέρα του, το νεκρό 13χρονο κορίτσι και τα όπλα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:26 - 01.04.2024

Η τραγική ιστορία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η δολοφονία του πατέρα του, το νεκρό 13χρονο κορίτσι και τα όπλα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου (vids)

Τον πατέρα του τον σκότωσαν το 2004, ενώ μερικά χρόνια πριν, εκείνος είχε εμπλακεί στη δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μεγάλωσε σε ένα «σκοτεινό περιβάλλον» και η επιρροή αυτού (αργά ή γρήγορα) εμφανίστηκε στη ζωή του. Τώρα, στη... φωτεινή Θεσσαλονίκη παίρνει την δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσε και ο ΠΑΟΚ θα γίνει η νέα ομάδα του νεαρού γκαρντ που πριν λίγους μήνες σάρωνε στο ΝΒΑ.

Τελικά, ο αριστερόχειρας Αμερικανός γκαρντ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λίγες ώρες αργότερα, καθώς πλήρωσε εγγύηση ύψους 75.000 δολαρίων. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το 4ετές συμβόλαιο αξίας 82 εκατ. δολαρίων που είχε υπογράψει με τους Χιούστον Ρόκετς.