Κώστας Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας - Ο Ναν είναι παίκτης ΝΒΑ» (vid)

Sportal newsroom 23:31 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 12.04.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνέβαλε στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και στάθηκε στη σημασία του πλεονεκτήματος έδρας, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κέντρικ Ναν.

Η δουλειά έγινε για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το τριφύλλι επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague. Σε αυτή την προσπάθεια καθοριστική ήταν η παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση και στάθηκε στη συνέχεια της σεζόν.

Green hell το ΟΑΚΑ, Green Freak ο Αντετοκούνμπο και ο Παναθηναϊκός του αφηνιασμένου Ναν ετοιμάζεται για... Βερολίνο!
EUROLEAGUE

23:05 - 11.04.2024

Green hell το ΟΑΚΑ, Green Freak ο Αντετοκούνμπο και ο Παναθηναϊκός του αφηνιασμένου Ναν ετοιμάζεται για... Βερολίνο!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR τα... χρειάστηκε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά με τον Κέντρικ Ναν να κάνει νέο ρεκόρ καριέρας με 28 πόντους, τον Κώστα Αντετοκούνμπο να γυρνάει το ματς με την ενέργειά του και το ΟΑΚΑ να «κοχλάζει», έφτασε στη νίκη (84-75) και στη δεύτερη θέση της EuroLeague.

Όσα είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην κάμερα του Sportal Euroleague Show:

«Είναι πολύ σημαντιό για εμάς κερδίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αφήνουμε αυτό το ματς και συγκεντρωνόμαστε στο άλλο.

Ο καθένας ξέρει το ρόλο του και ξέρει πώς να βοηθάει την ομάδα ο καθένας. Έχουμε δεθεί σαν ομάδα στον Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Πιστεύαμε από την αρχή ότι έχουμε πάρα καλή ομάδα και έχουμε προοπτικές αλλά δεν ξέραμε πού θα φτάναμε. Βλέπουν τα αδέρφια μου, μίλησα χθες με τον Γιάννη.

Πρέπει να αναλύσουμε ποιο match up μας βολεύει πολύ. Θα δούμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα για να κερίσουμε.

Μας μπρίζωσε λίγο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σαν 2nd unit πρέπει να βγάλουμε ενέργεια. Ο Ναν είναι παίκτης ΝΒΑ, ελπίζω να μην το ακούσουν όμως από τις ΗΠΑ».

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου 84 - 75: Κλείδωσε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας