Το Περιστέρι στο Final Eight χάρη στο… Μαρούσι!

Βασίλης Σπανούλης

i

@Intime

Το Περιστέρι στο Final Eight χάρη στο… Μαρούσι!

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα βρεθεί στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η νίκη του Αμαρουσίου απέναντι στον Κολοσσό «κλείδωσε» την παρουσία της ομάδας των Δυτικών Προαστίων στο μεγάλο ραντεβού.

Το Μαρούσι κέρδισε τον Κολοσσό και, πέραν της μεγάλης βαθμολογικής ανάσας που πήρε, στέρησε και από τον αντίπαλό του τη δυνατότητα να βρεθεί στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Κολοσσός έπρεπε να κερδίσει το Μαρούσι και να περιμένει ένα μικρό δώρο από την ΑΕΚ Betsson. Δεν τα κατάφερε όμως στον Άγιο Θωμά, με τα δεδομένα πλέον να είναι ξεκάθαρα

Έτσι, το Περιστέρι bwin συμπλήρωσε την επτάδα των ομάδων της Stoiximan Basket League που θα βρεθούν στο Final Eight, με τη μοναδική εκκρεμότητα να αφορά στην 8η ομάδα, η οποία θα προκύψει από το UNICEF Trophy.

Οι επτά ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας:

Παναθηναϊκός AKTOR

Ολυμπιακός

Προμηθέας Πάτρας

ΠΑΟΚ

Άρης

Περιστέρι bwin

ΑΕΚ Betsson

Η τελευταία θέση του Final Eight θα καταλήξει στην ομάδα που θα κατακτήσει το UNICEF Trophy, το οποίο θα παιχτεί ανάμεσα σε Μεγαρίδα, Μίλωνα, Πανιωνίου και Δόξα Λευκάδας.

Τα ζευγάρια του Final Four Unicef Trophy που θα διεκδικήσουν μία θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας
ΜΠΑΣΚΕΤ

13:03 - 13.12.2023

Τα ζευγάρια του Final Four Unicef Trophy που θα διεκδικήσουν μία θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και τα ζευγάρια των ημιτελικών του Unicef Trophy είναι τα Μεγαρίδα - Μίλωνας και Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας. Οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και ταυτόχρονα τη θέση τους στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα ζευγάρια του Final Four του UNICEF Trophy:

Μεγαρίδα - Μίλωνας

Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας