Λαρεντζάκης: «Δεν... πουλάω τίποτα παραπάνω γιατί ανανέωσα» (vid)

Λαρεντζάκης: «Δεν... πουλάω τίποτα παραπάνω γιατί ανανέωσα» (vid)

Sportal newsroom 23:16 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 24.09.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε πως η φιλοσοφία του Ολυμπιακού παραμένει ίδια για ακόμα μια σεζόν, στάθηκε στην άμυνα ως σημείο αναφοράς ενώ τόνισε πως φέτος δεν... πουλάει τίποτα παραπάνω καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» με τον καλύτερο τρόπο, καθώς επικράτησε και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Για πρώτη φορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε σχεδόν κάθε παίκτη στη διάθεσή του και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία που κρατάει η ομάδα του για τη συνέχεια.

Παράλληλα, ο διεθνής γκαρντ στάθηκε στην φιλοσοφία των Πειραιωτών, η οποία παραμένει ίδια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ για το τέλος έδωσε μια επική απάντση.

Όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τα φιλικά της Κύπρου: «Ήταν τα πρώτα φιλικά που παίξαμε σχεδόν όλοι μαζί. Έλειπε ο Φαλ, έλειπε ο ΜακΚίσικ. Πάντα στόχος είναι η άμυνα, ξεκινάμε από εκεί, δουλεύουμε καθημερινά πάνω στην άμυνα. Για πρώτα παιχνίδια κάναμε καλή δουλειά. Η ομάδα πάνω κάτω είναι ίδια, θα μπουν όλα τα παιδιά στη φιλοσοφία της ομάδας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά πιστεύουμε ότι την άλλη εβδομάδα ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για την φιλοσοφία του φετινού Ολυμπιακού: «Η ομάδα έχει φιλοσοφία που είναι ίδια. Τα πρόσωπα είναι διαφορετικά, αλλά η φιλοσοφία παρμένει ίδια Οι βάσειςκ αι οι αρχές μας είναι ίδιες. Σαν φιλοσοφία ξεκινάμε από την άμυνα και στην επίθεση να βρούμε ρυθμό μέσα από το ομαδικό παιχνίδι».

Για το τι παραπάνω... πουλάει φέτος: «Δεν πουλάω τίποτα παραπάνω φέτος γιατί ανανέωσα».