Κάποιος στο Γκόλντεν Στέιτ ήθελε να χαλάσει την... τελετή του ΛεΜπρόν με το ταλκ (vids)

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

printscreen

Κάποιος στο Γκόλντεν Στέιτ ήθελε να χαλάσει την... τελετή του ΛεΜπρόν με το ταλκ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:09 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 03.05.2023

Όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν από το τζάμπολ του Game 1 με τους Ουόριορς πήγε στην γραμματεία για να κάνει την καθιερωμένη τελετή του με το ταλκ βρέθηκε προ εκπλήξεως. Το μπουκάλι ήταν άδειο και παραλίγο να του χαλάσουν τη βραδιά, αλλά ο ΝτιΆντζελο Ράσελ έδωσε τη λύση!

Από τις πρώτες του μέρες στη λίγκα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει καθιερώσει μία pregame τελετή. Την εμπνεύστηκε κατά τη διάρκεια της rookie σεζόν του, στο Κλίβελαντ και από τότε μέχρι σήμερα ακολουθεί πάντα το ίδιο... μονοπάτι. 

Λίγα δευτερόλεπτα πριν γίνει το τζάμπολ πηγαίνει στο τραπέζι της γραμματείας. Εκεί υπάρχει ένα μπουκάλι ταλκ. Το ρίχνει στα χέρια του την άσπρη σκόνη και με γεμάτες χούφτες την πετάει στον αέρα. Είναι μία διαδικασία που δεν ξεχνάει ποτέ και πουθενά, ενώ πλέον όλοι την αναμένουν με ενθουσιασμό. 

Οι Μπακς σε ένα φοβερό βίντεο 2 λεπτών έδειξαν τι προκάλεσε ο Γιάννης σε όλον τον κόσμο με την δήλωσή του! (vid)
NBA

12:15 - 03.05.2023

Οι Μπακς σε ένα φοβερό βίντεο 2 λεπτών έδειξαν τι προκάλεσε ο Γιάννης σε όλον τον κόσμο με την δήλωσή του! (vid)

Η ομιλία και οι απόψεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί επιτυχίας και αποτυχίας μετά τον αποκλεισμό των Μπακς προκάλεσαν (κυρίως) ενθουσιασμό στο internet. Αθλητές, προπονητές και κάθε είδους διασημότητες στην Αμερική και την Ευρώπη υποκλίθηκαν στο... μεγαλείο του Greek Freak και οι Μπακς δημιούργησαν ένα όμορφο βίντεο για να έχουν να θυμούνται...

Στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο, την έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κάποιος ήθελε να του χαλάσει το γούρι. Ο 38χρονος σούπερ σταρ των Λέικερς ξεκίνησε την τελετή, πήγε στο καθιερωμένο σημείο και πήρε το δοχείο που τον... περίμενε εκεί. Μόνο που ήταν άδειο. 

Άρχισε να δυσανασχετεί, σχεδόν να πανικοβάλετε και στη συνέχεια εκνευρίστηκε. Δεν ήθελε με τίποτα να προσπεράσει τη διαδικασία. Από το 2014 μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ματς που να μην έχει ξεκινήσει με τον... δικό του τρόπο. 

Τη λύση την έδωσε ο συμπαίκτης του ΝτιΆντζελο Ράσελ. Κινητοποιήθηκε αμέσως και βρήκε το πολυπόθητο ταλκ, που αυτή τη φορά ήταν γεμάτο. Ο ΛεΜπρόν ηρέμισε! 

Ακολούθησε τη διαδικασία του και μπήκε ανακουφισμένος στο γήπεδο. Λίγο αργότερα, μαζί με τον Άντονι Ντέιβις και τη μεγαλειώδη του εμφάνιση, οδήγησε την ομάδα του Λος Άντζελες στη νίκη και «έσπασε» από το πρώτο παιχνίδι της σειράς το πλεονέκτημα έδρας των πρωταθλητών Ουόριορς