Ο ΛεΜπρόν είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις: «Όταν έρθει η ώρα, θα πάρουν αυτό που πρέπει»

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Ο ΛεΜπρόν είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις: «Όταν έρθει η ώρα, θα πάρουν αυτό που πρέπει»

Χρήστος Τσάλτας 13:54 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 22.10.2023

O ΛεΜπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται για την 21η σεζόν της καριέρας του στα παρκέ του ΝΒΑ και ξεκαθάρισε πως αναμένεται να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση, όταν έρθει η ώρα.

Πρόκειται για την πιο σημαντική φιγούρα στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Και όχι άδικα. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει καταφέρει να «χτίσει» μια καριέρα γεμάτη μεγάλες και έντονες στιγμές, λάμψη, αυγκινήσεις δράση. Η 20ετία που βρέθηκε στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη είχε τα πάντα.

Όμως συνεχίζει απτόητος. Διότι αν και έχει κατακτήσει κάθε κορυφή την οποία στόχευε, η επιθυμία του για επιτυχίες και διακρίσεις παραμένει άσβεστη. Ακόμα και στα 38 του χρόνια, ακόμα κι αν ετοιμάζεται για την 21η σεζόν της μεγάλης καριέρας του.

Το κίνητρό του παραμένει σε υψηλά επίπεδα και δεν το κρύβει. Αυτό που τον... θρέφει είναι η αμφισβήτηση των αντιπάλων και το trash talking. Ήδη άλλωστε ο Ντίλον Μπρουκς και ο Μάικλ Μαλόουν, δύο εκ των βασικών αντιπάλων του στην Δύση τη σεζόν που έρχεται, με Χιούστον Ρόκετς και Ντένβερ Νάγκετς, αντίστοιχα, φρόντισαν να ρίξουν το γάντι στον «βασιλιά».

Εκείνος το... σήκωσε, αλλά το έκανε διακριτικά. Για την ώρα, τουλάχιστον. «Όταν έρθει η ώρα θα πάρουν αυτό που πρέπει», ήταν η λακωνική, αλλά άκρως αφοπλιστική απάντηση του ΛεΜπρόν στο πώς σκοπεύει να απαντήσει στο trash talking που έχει ήδη ξεκινήσει από τους αντιπάλους του, προς το πρόσωπό του.

Εκείνος άλλωστε ουδέποτε έκανε πίσω όταν υπήρχε κάποια πρόκληση. Και δεν θα κάνει πίσω ούτε και τώρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κάτι που κάνει την σεζόν που έρχεται ακόμα πιο... πικάντικη, με τον «βασιλιά» να έχει βάλει σαν στόχο το 5ο πρωτάθλημα της καριέρας του και δεύτερο ως παίκτης των Λέικερς.