Ο ΛεΜπρόν συνέκρινε τους Λέικερς με ομάδα που δεν θα φανταζόταν κανείς... (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Ronald Martinez / Getty Images / Ideal Images

Ο ΛεΜπρόν συνέκρινε τους Λέικερς με ομάδα που δεν θα φανταζόταν κανείς... (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:13 - 05.11.2023

Οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν βαριά ήττα στο Ορλάντο, από τους Μάτζικ, που ήταν η τρίτη τους σε έξι αγώνες της regular season, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να προχωράει σε μια σύγκριση που ξάφνιασε αρκετούς.

Το έργο των Λος Άντζελες Λέικερς ήταν εξ αρχής δύσκολο απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ ηττήθηκε με 120-101 στο AmWay Center και υποχώρησε στο 3-3, με το πέρας των πρώτων 6 αγώνων της στην φετινή regular season.

Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει κανείς σε κατάσταση πανικού στην ομάδα της Καλιφόρνια, κάτι που ήρθε να τονίσει και ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» γνωρίζει πολύ καλά πως η σεζόν είναι μεγάλη και ακόμα τα πόδια είναι... βαριά από την pre-season και τις προπονήσεις.

Κουβαλώντας άλλωστε 21 χρόνια πορείας στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη ξέρει καλά πότε οι ομάδες φορτσάρουν και πότε κάνουν συντήρηση δυνάμεων ή προσπαθούν να «βρεθούν» μέσα στο γήπεδο.

Σε μια τέτοια κατάσταση είναι και οι Λέικερς, με τον Τζέιμς μάλιστα να προχωράει σε μια σύγκριση που δεν περίμενε πολύς κόσμος. Διότι παρομοίασε την ομάδα του Λος Άντζελες με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς, ομάδα που αγωνίζεται στο NFL.

«Είμαστε σαν τους Πίτσμπουργκ Στίλερς αυτή τη στιγμή. Ξέρεις τι σημαίνει; Οι Πίστμπουργκ Στίλερς δεν έχουν συντρίψει ή ηττηθεί με βαρύ σκορ από κανέναν αντίπαλο ακόμα και έχουν νικηφόρο ρεκόρ», ήταν τα λόγια του, δείχνοντας πως το επίπεδο αυτοπεποίθησης παραμένει υψηλό στην ομάδα του.