O ΛεΜπρόν... συνελήφθη: Χαριεντιζόταν με την Tyla και η νεαρή τραγουδίστρια έγινε viral! (vids)

O ΛεΜπρόν... συνελήφθη: Χαριεντιζόταν με την Tyla και η νεαρή τραγουδίστρια έγινε viral! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:02 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 19.03.2024

Ένα πλάνο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να συζητά με την 22χρονη Νοτιοαφρικανή τραγουδίστρια Tyla, που καθόταν δίπλα του κατά τη διάρκεια του αγώνα των Λέικερς με τους Ουόριορς, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει... θύελλα με φήμες για τον 39χρονο σούπερ σταρ και τον γάμο του.

Στην Crypto Arena του Λος Άντζελες, ως είθισται, στους αγώνες των Λέικερς, αρκετοί «αστέρες» από κάθε... καλλιτεχνικό και αθλητικό στερέωμα, εμφανίζονται στο γήπεδο. Άλλωστε το Hollywood είναι δίπλα, ενώ τραγουδιστές και κάθε λογής διασημότητες μένουν εκεί τριγύρω.

Τα πιο hot ονόματα κάθονται στις πρώτες σειρές και εκεί βρέθηκε (προ ημερών) η Τζένιφερ Λόπεζ, παρέα με τον σύντροφό της, Μπεν Άφλεκ, για να δουν το ματς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Παραδίπλα καθόταν ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς... επικεντρώθηκε σε μία ανερχόμενη δύναμη από τον χώρο του τραγουδιού: Την 22χρονη Tyla.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κι ενώ ο 39χρονος σούπερ σταρ και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ καθόταν στον πάγκο, μία κάμερα (από τις χιλιάδες που υπάρχουν πλέον στα γήπεδα) «συνέλαβε» τον King James να χαριεντίζεται με την Νοτιοαφρικανή, η οποία εσχάτως έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην μουσική βιομηχανία και μάλιστα προσφάτως πήρε το πρώτο της βραβείο Grammy, ως η καλύτερη performer από την Αφρική για το 2024.

Μόνο που όπως και η ίδια αντιλήφθηκε, βλέποντας τους followers της να αυξάνονται εντυπωσιακά τις τελευταίες ώρες, ένα πλάνο της και μία... φήμη με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ικανές να την κάνουν viral στο διαδίκτυο, όσο ποτέ άλλοτε. Όσα βραβεία κι αν πήρε και όσα video clip έκανε.

Η αναζήτηση του ονόματός της πήρε «φωτιά» και όσοι δεν την γνώριζαν από τα τραγούδια της την έμαθαν τώρα, έπειτα από ένα μακρινό πλάνο στο οποίο συνομιλεί με τον NBAer έχοντας... χαριτωμένη διάθεση. Ειδικά ο ΛεΜπρόν (είναι η αλήθεια).

Γενικά το τελευταίο διάστημα, οι «κακές γλώσσες» διακρίνουν πως έχει δημιουργηθεί μια κάποια γκρίνια εντός του οίκου των Τζέιμς. Ο ΛεΜπρον είναι παντρεμένος με την Σαβάνα και έχει σχέση μαζί της από τότε που πρωτογνωρίστηκαν στα κοινά γυμνασιακά τους χρόνια. Πριν από 25 χρονια.

Αναστάτωση στο Λος Άντζελες: Βαρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι των Λέικερς (vids)
NBA

10:56 - 17.03.2024

Αναστάτωση στο Λος Άντζελες: Βαρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι των Λέικερς (vids)

Ένα τεχνικό πρόβλημα στο ρολόι της Crypto Arena εκνεύρισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και τους θεατές. Ανάμεσά τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ που χρειάστηκε να περιμένουν έξτρα 20 λεπτά για να τελειώσει η αναμέτρηση. Το ίδιο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Λίγο η διαχυτικότητα της ιδιοκτήτριας των Λέικερς, Τζένι Μπας, που ακουμπούσε στον ώμο του ΛεΜπρόν, λίγο το βίντεο που δείχνει την Σαβάνα να είναι νευριασμένη την ώρα που παρακολουθούσαν τον αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος, στον οποίο έπαιζε με το USC ο πρωτότοκος γιος του Μπρόνι Τζέιμς, οι φήμες έχουν ξεκινήσει. Και μετά το video με την Tyla έχουν... ξεσπαθώσει!