Μαύρες μέρες για την οικογένεια του Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ: Μετά την αποβολή δια βίου του Τζοντάι από το ΝΒΑ, ο Κόμπαν μπήκε φυλακή! (vid)

Μαύρες μέρες για την οικογένεια του Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ: Μετά την αποβολή δια βίου του Τζοντάι από το ΝΒΑ, ο Κόμπαν μπήκε φυλακή! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:18 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 20.04.2024

Σε έξι χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο Κόμπαν Πόρτερ, ως υπεύθυνος για το δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή μιας γυναίκας. Είναι ο αδελφός του Τζοντάι, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποβλήθηκε για πάντα από το ΝΒΑ λόγω παράνομου στοιχιματισμού, ενώ ο τρίτος από τα τέσσερα αδέλφια προετοιμάζεται με τους Νάγκετς για τα Playoffs του ΝΒΑ.

O Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, πρωταθλητής και πρωταγωνιστής των Ντένβερ Νάγκετς, έχει άλλα δύο αδέλφια και δύο ακόμα αδέλφές. Το θέμα είναι πως τα δύο αγόρια, τις τελευταίες μέρες προσέφεραν μόνο στενοχώρια στη φαμίλια.

Κατ' αρχάς, ο Τζοντάι, ο οποίος αγωνιζόταν στους Τορόντο Ράπτορς κατηγορήθηκε για παράνομο στοιχιματισμό και λίγο αργότερα το ΝΒΑ τον απέβαλε ισοβίως από το πρωτάθλημα. Αυτό όμως, ήταν το... λιγότερο κακό νέο που αφορά στην οικογένεια, καθώς πλέον ανάμεσά της υπάρχει και ένας καταδικασμένος ως υπεύθυνος για τον θάνατο μιας γυναίκας.

Ο Κόμπαν Πόρτερ, ο νεαρότερος από τα αδέλφια, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του, που στην πραγματικότητα δεν αμφισβητήθηκε ποτέ της.

Διότι, στις 22 Ιανουαρίου του 2023, ο 22χρονος οδηγούσε μεθυσμένος, παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη, προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο και σκότωσε την οδηγό του, Κάθι Λίμον Ρόθμαν (ετών 42) και τραυμάτισε σοβαρά έναν ακόμα επιβάτη του άτυχου οχήματος. Ο Κόμπαν είχε ομολογήσει την ενοχή του από τον Φεβρουάριο, στην πρώτη ακροαματική διαδικασία, γεγονός που περιόρισε την ποινή του, καθώς αυτή θα μπορούσε να φθάσει ακόμα και τα δώδεκα χρόνια.

«Το μόνο που μπορώ πραγματικά να πω είναι ότι λυπάμαι», είπε ο Κόμπαν εντός του δικαστηρίου του Ντένβερ και πρόσθεσε πως «ξέρω ότι ποτέ δεν θα μπορέσω να διορθώσω αυτό το λάθος… Ποτέ δεν πίστευα ότι θα στεκόμουν εδώ. Νόμιζα ότι ήμουν ανίκητος. Δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεξα να πιω και να οδηγήσω… Λυπάμαι πολύ!».

O Ιάπωνας Ουατανάμπε έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά θα το... αρνηθεί για να παίξει μπάσκετ στην πατρίδα του! (vid)
NBA

10:27 - 20.04.2024

O Ιάπωνας Ουατανάμπε έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά θα το... αρνηθεί για να παίξει μπάσκετ στην πατρίδα του! (vid)

Μετά από έξι σεζόν στο ΝΒΑ, ο 29χρονος Ιάπωνας φόργουορντ, Γιούτα Ουατανάμπε, αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την option που έχει στα χέρια του με τους Μέμφις Γκρίζλις και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ στα μέρη που μεγάλωσε...

Πλέον, θα μεταφερθεί σε ομοσπονδιακές φυλακές, ενώ πέραν από τη ζωή του που αλλάζει δραματικά λόγω των τραγικών του επιλογών, ουσιαστικά ολοκληρώνεται και η καριέρα του στο μπάσκετ. Μία καριέρα που είχε προοπτική, καθώς τη σεζόν 2021-22 ξεκίνησε την πορεία του στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ με παραγωγικά για πρωτοετή νούμερα: 11,4 πόντους μέσο όρο.