To νέο... ψαροκάικο του Μάικλ Τζόρνταν που είναι 25 μέτρα και στοιχίζει 15 εκατομμύρια! (vid)

To νέο... ψαροκάικο του Μάικλ Τζόρνταν που είναι 25 μέτρα και στοιχίζει 15 εκατομμύρια! (vid)

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος τελευταία ασχολείται περισσότερο με το ψάρεμα παρά με το γκολφ, επένδυσε 15 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει ένα νέο σκάφος ώστε να πηγαίνει για Deep Fishing με τους φίλους του.

Έχει σταματήσει το μπάσκετ εδώ και 21 χρόνια, αλλά οι τραπεζικές του καταθέσεις συνεχίζουν να έχουν γνησίως αύξουσα πορεία. Ο Μάικλ Τζόρνταν, για τους περισσότερους είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και για τους γνωρίζοντες είναι -μακράν του δευτέρου- ο καλύτερος επιχειρηματίας που ξεκίνησε να βγάζει εκατομμύρια στο ΝΒΑ, αλλά ακόμα περισσότερα μέσω των επενδύσεών του και των εξωγηπεδικών συνεργασιών του.

Η περιουσία του υπερβαίνει 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια και στον ελεύθερο χρόνο του (που είναι άπλετος εδώ και δύο δεκαετίες) χρησιμοποιεί το οικονομικό του status για να περνάει καλά. Σύμφωνα πάντα με τα γούστα του.

Αυτή τη φορά, επένδυσε σε ένα καινούργιο σκάφος. Δεν έβαλε στη συλλογή του ένα ακόμα γιοτ αναψυχής, αλλά επέλεξε ένα υπεσύγχρονο Deep Fighing Boat. Δηλαδή, ένα πλεούμενο που είναι ιδανικό για ψάρεμα με καλάμι σε βαθιά νερά.

Ιλιγγιώδες ποσό για μια υπογεγραμμένη κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν - Πόσα εκατομμύρια έδωσε ο μυστηριώδης πλειοδότης
NBA

10:30 - 03.06.2024

Ιλιγγιώδες ποσό για μια υπογεγραμμένη κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν - Πόσα εκατομμύρια έδωσε ο μυστηριώδης πλειοδότης

Εννέα πάμπλουτοι άνθρωποι διεκδικήσαν μέσω δημοπρασίας μία NBA κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν με την υπογραφή του και αυτός που την πήρε σπίτι του έδωσε 2.928.000 δολάρια!

Tελευταία, ο έξι φορές πρωταθλητής NBA με τους Σικάγο Μπουλς, έχει... απομακρυνθεί από το γκολφ που για χρόνια αποτέλεσε το βασικό του χόμπι του και το έχει... ρίξει στο ψάρεμα. Τώρα αναβάθμισε τον στόλο του με το μήκους 25 μέτρων υπερσύγχρονο σκάφος που το αγόρασε έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Μάλιστα ο Τζόρνταν θα εγκαινιάσει το νέο του απόκτημα στο Big Rock Blue Marlin Tournament. Ένα τουρνουά ψαρέματος που φέτος διοργανώνεται για 66η χρονιά, στις ακτές της Βόρειας Καρολίνας.

@boatgurus A slow pass of Michael Jordans New Bayliss Sportfishing Boat while docked in Walkers Cay, Bahamas. Where as the last boat was wrapped, the Air Force One design on the hull is now painted. #boat #yacht #michaelbjordan #sportfishing #sportfish #boatlife #fypシ゚viral #luxury ♬ walking on a dream by empire of the sun - sophie