Ο Πάμπλο Λάσο τη Δευτέρα προετοίμασε το έδαφος για μία... ανακοίνωση (vid)

Ο Πάμπλο Λάσο τη Δευτέρα προετοίμασε το έδαφος για μία... ανακοίνωση (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:45 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 22.04.2023

Μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Πάμπλο Λάσο προϊδεάζει ότι σε λίγες ώρες -και συγκεκριμένα τη Δευτέρα (24/4)- ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει την επόμενη ομάδα της πλούσιας καριέρας του. «Κάτι έχω να σας ανακοινώσω», δήλωσε και με τον τρόπο του ζήτησε μία μικρή αναμονή...

Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στην προπονητική. Αυτό είναι το δεδομένο, ενώ και ο ίδιος το έχει επαναλάβει αρκετές φορές. Όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο του Παναθηναϊκού, πριν τελικώς οι «πράσινοι» καταλήξουν στον Εργκίν Αταμάν, του οποίου προσέφεραν διετή συνεργασία και αυτός αποδέχθηκε τη  πρόταση. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. 

Άλλωστε, το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για το άτομό του εκτείνεται σε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη. Υπάρχουν αρκετές ομάδες της Euroleague που θα αλλάξουν τεχνική ηγεσία και ο Λάσο είναι ο στόχος πολλών -αν όχι όλων! Το θέμα είναι ότι ο 55χρονος προπονητής, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2015 και 2018) προϊδέασε ότι σε λίγες ώρες θα ανακοινώσει... κάτι. Δεν είπε τι ακριβώς, αλλά όλοι περιμένουν να μάθουν τη νέα του συνεργασία και στο ποια ομάδα τελικά θα επιλέξει για την μεγάλη του επιστροφή ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ. 

Συγκεκριμένα, ο Λάσο έκανε μία βίντεο ανάρτηση στο twitter που κατ' αρχάς συντείνεται και ακολούθως ιντριγκάρει. «Γεια σας! Είμαι Πάμπλο Λάσο και έχω κάτι να σας ανακοινώσω», είπε και αμέσως μετά το βίντεο ολοκληρώθηκε με την αναγραφή 24-04. Πράγμα που υπονοεί (στο μυαλό μας τουλάχιστον) την ημερομηνία της Δευτέρας (24/4), οπότε όλοι περιμένουν εκείνη τη μέρα για να καταλάβουν τι ακριβώς εννοεί ο Ισπανός.