Με ποιον σούπερ σταρ του ΝΒΑ είχε παρομοιάσει ο Ιτούδης τον Ντόρσεϊ και πως είχε απαντήσει ο παίκτης (pics)

Με ποιον σούπερ σταρ του ΝΒΑ είχε παρομοιάσει ο Ιτούδης τον Ντόρσεϊ και πως είχε απαντήσει ο παίκτης (pics)

Χρήστος Τσάλτας 16:56 - 15.07.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στην επικαιρότητα αυτό το καλοκαίρι, καθώς το μέλλον του στην Φενέρμπαχτσε παραμένει αβέβαιο, ωστόσο πριν από περίπου 1 χρόνο ο Δημήτρης Ιτούδης φρόντισε να τον αποθεώσει με τον πιο επικό τρόπο.

Την ώρα που το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν παραμένει ξεκάθαρο, καθώς οι φήμες για το μέλλον του καλά κρατούν, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει φροντίσει να δείξει πόσο υπολογίζει και πόσο σημαντικός είναι για τον ίδιο ο ομογενής γκαρντ.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στον Σεπτέμβριο του 2022 και σε μια περίοδο που η Εθνική ομάδα αγωνιζόταν στο Eurobasket, ένα ποστ στο Twitter παρομοίασε τον Ντόρσεϊ με τον Στεφ Κάρι. Η αντίδραση του Ιτούδη ήταν επική «Το ήξερα, το ήξερα, το ήξερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

Η αντίδραση του διεθνή γκαρντ ήταν άμεση, καθώς απάντησε στο ποστάρισμα του Έλληνα προπονητή με γέλιο, δείχνοντας πως οι σχέσεις των δύο ανδρών εκείνη την περίοδο ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Κάτι που όπως φαίνεται με το πέρας της σεζόν έχει αλλάξει σημαντικά και σε μεγάλο βαθμό σχετίζεται η συνεργασία των δύο ανδρών στην Φενέρμπαχτσε, αλλά και το γεγονός πως ο Ντόρσεϊ ήταν εκτός ροτέισιον στα πλέι οφ.

Από τότε έως και σήμερα ωστόσο κύλησε πολύ νερό στ' αυλάκι. Διότι τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις των δύο ανδρών και πώς αυτές έχουν περάσει από 40 κύματα δίνουν και παίρνουν, ωστόσο για την ώρα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και των Ντάλας Μάβερικς παραμένει στην Φενέρμπαχτσε, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει στο 100% το θέμα με το μέλλον του.