Το ζεύγος Τζίμι και Ντι Χάσλαμ απέκτησε το 25% των Μιλγουόκι Μπακς - Είναι οι ιδιοκτήτες των Κλίβελαντ Μπραουνς (NFL) και των Κολόμπους Κριού (MLS)

Ντι και Τζίμι Χάσλαμ

i

@ photo by Nick Cammett / Getty Images / Ideal Images

Το ζεύγος Τζίμι και Ντι Χάσλαμ απέκτησε το 25% των Μιλγουόκι Μπακς - Είναι οι ιδιοκτήτες των Κλίβελαντ Μπραουνς (NFL) και των Κολόμπους Κριού (MLS)

Γιώργος Γαβριλάκης 00:00 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 15.04.2023

O Τζίμι Χάσλαμ και η σύζυγός του Ντι αγόρασαν το μετοχικό πακέτο του Μαρκ Λάσρι, το ΝΒΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση και οι Μιλγουόκι Μπακς πλέον έγιναν η τρίτη ομάδα που διοικούν στις επαγγελματικές λίγκες των ΗΠΑ.

Ο Μαρκ Λάσρι εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές των Μιλγουόκι Μπακς και είχε εντοπίσει τους αγοραστές από τον Φεβρουάριο. Κατείχε το 25% και διοικούσε από το 2014 μέχρι που μεταβίβασε το ποσοστό τους στους Τζίμι και Ντι Χάσλαμ. Το επιχειρηματικό δίδυμο επεκτείνει τη δράση του στον χώρο του αθλητισμού και το ΝΒΑ τους ενημέρωσε ότι πλέον είναι και επίσημα συνιδιοκτήτες των Ελαφιών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από αγαπημένους του παίκτης πλέον είναι και συνεργάτης τους.  

Η φανέλα του Αντετοκούνμπο τέταρτη σε πωλήσεις στο ΝΒΑ, στην πρώτη θέση ο ΛεΜπρόν
NBA

12:03 - 13.04.2023

Η φανέλα του Αντετοκούνμπο τέταρτη σε πωλήσεις στο ΝΒΑ, στην πρώτη θέση ο ΛεΜπρόν

Μιας και ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της σεζόν έγινε η καταμέτρηση με τις πωλήσεις των εμφανίσεων μέσω του NBA store. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τοποθετήθηκε στο Νο 4, μία βαθμίδα πάνω από τον Λούκα Ντόντσιτς.

Πέραν από την… φρέσκια παρουσία τους στον «μαγικό πλανήτη», η οικογένεια Χάσλαμ είναι οι ιδιοκτήτες των Κλίβελαντ Μπραουνς του NFL, αλλά και των Κολόμπους Κριού που παίρνουν μέρος στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Βέβαια, στους Μπακς του ΝΒΑ θα μοιραστούν τις αρμοδιότητές τους με τους Ουές Ίντενς και Τζέιμι Ντίναν που διαχειρίζονται το υπόλοιπο 75% της ομάδας. 

Οι τρεις μαζί πλέον θα διοικούν πέραν από την ομάδα, το γήπεδο Fiserv Forum, το προπονητικό κέντρο, τους Ουισκόνσιν Χερντ της G-League, αλλά και την e-sports ομάδα που αγωνίζεται στα virtual πρωταθλήματα. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στον οργανισμό των Μπακς και είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε», δήλωσαν με ένα στόμα μια φωνή οι The Haslams, όπως αναφέρονται στους επιχειρηματικούς κύκλους. «Τα σπορ είναι το πάθος μας, το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και το ΝΒΑ ήταν το μεγάλο μας όνειρο», κατάληξαν.