Ο ΛεΜπρόν όρμησε στο παρκέ και γκρίνιαζε για τον Γιάννη - Οι δύο φάσεις στο τέλος της κανονικής διάρκειας που έγινε χαμός! (vid)

Ο ΛεΜπρόν όρμησε στο παρκέ και γκρίνιαζε για τον Γιάννη - Οι δύο φάσεις στο τέλος της κανονικής διάρκειας που έγινε χαμός! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:14 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 27.03.2024

Η... περίεργη σταυρωτή ντρίμπλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελευταία επίθεση των Μπακς στην κανονική διάρκεια εκνεύρισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που ξέσπασε από τον πάγκο των Λέικερς και ζητούσε βήματα. Ο Όστιν Ριβς που τιμώρησε τα Ελάφια στις παρατάσεις και οδήγησε τους Λιμνάνθρωπους στη νίκη, αστόχησε στην εκπνοή της τέταρτης περιόδου.

Για να αναδειχθεί νικητής, πέραν από τα τέσσερα προβλεπόμενα δωδεκάλεπτα, χρειάστηκαν και δύο έξτρα πεντάλεπτα. Διότι... συμπέρασμα δεν βγήκε με το τέλος της κανονικής διάρκειας. Στην εξέλιξη του αγώνα, ο Όστιν Ριβς έκανε τη δουλειά του και οι Λέικερς πήραν σπουδαία νίκη στο Μιλγουόκι (128-124), αλλά τα πάντα θα μπορούσαν να είχαν κριθεί νωρίτερα.

Στην δύο τελευταίες φάσεις της τέταρτης περιόδου που ολοκληρώθηκε στο 101-101, αφού ο Ριβς αστόχησε στην εκπνοή σε τρίποντο μπροστά στο απλωμένο χέρι του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η μπάλα βρήκε ταμπλό στεφάνι και έφυγε τελικά εκτός πορείας.

Μία φάση πίσω, θα μπορούσε ο Greek Freak να είχε δώσει τη νίκη στους Μπακς. Θα μπορούσε επίσης να είχε χρεωθεί με βήματα, όπως... ούρλιαζε ο ΛεΜπρόν, όταν ο Αντετοκούνμπο έκανε μία «περίεργη» σταυρωτή ντρίμπλα και κέρδισε φάουλ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος λόγω μιας ενόχλησης στο γόνατο δεν αγωνίστηκε, έγινε... έξαλλος. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το μπουφάν και το κόκκινο σκουφάκι του, αγριοκοίταξε τους διαιτητές, αλλά τελικά αυτοί είχαν χρεώσει την άμυνα των Λέικερς με φάουλ.

Τρομεροί Λέικερς στο Μιλγουόκι: Ο Ριβς έγινε... ΛεΜπρόν και οι Μπακς παραδόθηκαν στη δεύτερη παράταση (vids)
NBA

07:44 - 27.03.2024

Τρομεροί Λέικερς στο Μιλγουόκι: Ο Ριβς έγινε... ΛεΜπρόν και οι Μπακς παραδόθηκαν στη δεύτερη παράταση (vids)

Χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά με τον Όστιν Ριβς να κάνει triple double και τον Άντονι Ντέβις όλα τα υπόλοιπα, οι Λέικερς επέστρεψαν απο το -19 στην τέταρτη περίοδο και τελικά επικράτησαν με 128-124 στο Μιλγουόκι έπειτα από δύο έξτρα πεντάλεπτα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ο,τι περνούσε απο το χέρι του (29π. 21ρ. 11ασ.), αλλά η νίκη πήγε σε άλλα χέρια...

Οι Μπακς πήραν τη μπάλα ξανά στην κατοχή τους, έκαναν μία γρήγορη επαναφορά, ο Κρις Μίντλετον προσπάθησε να βρει τον Αντετοκούνμπο με μία δύσκολη λόμπα πάσα, που τελικά ο σούπερ σταρ της ομάδας την έπιασε, αλλά δεν μπόρεσε να την στείλει στον προορισμό της. Στον αέρα συνάντησε τον Άντονι Ντέιβις και στη συνέχεια έπεσε άτσαλα στο παρκέ.