Σαρωτικοί Κινγκς στο Μπρούκλιν - Έπαιξε ελάχιστα ο Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

Photo by Christian Petersen/Getty Images

Σαρωτικοί Κινγκς στο Μπρούκλιν - Έπαιξε ελάχιστα ο Βεζένκοφ

Χρήστος Τσάλτας 05:38 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:34 - 08.04.2024

Μια από τις πιο άνετες νίκες της σεζόν πανηγύρισαν οι Σακραμέντο Κινγκς, που διέλυσαν τους Μπρούκλιν Νετς, μέσα στο Barclay's Center με 107-77, σε ένα παιχνίδι που ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε ελάχιστα.

Εύκολο έργο περίμενε τους Σακραμέντο Κινγκς στο Barclay's Center του Μπρούκλιν. Η ομάδα του Μάικ Μπράουν δεν είχε διάθεση για αστεία, απέναντι στους Νετς και έφτασε σε μια από τις πιο άνετες νίκες της σεζόν, με την άμυνα να είναι σημείο αναφοράς.

Οι «βασιλιάδες» κατάφεραν έτσι να βάλουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών και να επιστρέψουν στις νίκες σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της regular season. Αυτό γιατί οι ομάδες πλησιάζουν προς το φινάλε και φορτσάρουν για την post season.

Ο Γιάννης δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει τέταρτη διαδοχική ήττα για τους Μπακς
NBA

05:12 - 08.04.2024

Ο Γιάννης δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει τέταρτη διαδοχική ήττα για τους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ για ακόμα ένα παιχνίδι, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας τέταρτη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τους Νιου Γιορκ Νικς (109-122) στο Fiserv Forum.

Ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε κέφια και πήρε από το χέρι την ομάδα του σε ακόμα ένα παιχνίδι. Το κοντέρ έγραψε 18 πόντους, 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 7/14 σουτ, κάνοντας τη διαφορά. Ο Ντε Άαρον Φοξ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Κινγκς, με τον Κίγκαν Μάρεϊ να προσθέτει 19 πόντους και να δίνει πολλές λύσεις.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπήκε στο φινάλε του αγώνα και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αγωνίστηκε για 2:41 χωρίς να καταφέρει να πάρει κάποιο σουτ ή να κάνει κάποια ενέργεια στην αναμέτρηση, σε ένα σημείο που όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους.

Από τους απογοητευτικούς Νετς, ο Κάμερον Τόμας μέτρησε 21 πόντους με 8/18 σουτ, με τον Τρέντον Ουότφορντ να έρχεται από τον πάγκο και να προσθέτει 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, την ώρα που ο Μικέλ Μπρίντζες έμεινε στο παρκέ για 24:21 και μέτρησε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3/6 σουτ.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κινγκς ανέβηκαν στο 45-33 και βρίσκονται στην όγδοη θέση της Δύσνης, που σημαίνει πως αν τελείωνε τώρα η regular season θα αντιμετώπιζαν τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, για το play-in του ΝΒΑ, με νοκ άουτ αγώνα στη Νέα Ορλεάνη. Από την άλλη πλευρά, οι Νετς υποχώρησαν στο 31-48 και παραμένουν στην 11η θέση της Ανατολής, έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια.