Ο Ουεμπανιαμά για τον Γιάννη και τούμπαλιν: «Μεγάλωσα βλέποντας τον Αντετοκούνμπο» - «Είναι μοναδική περίπτωση» (vids)

Ο Ουεμπανιαμά για τον Γιάννη και τούμπαλιν: «Μεγάλωσα βλέποντας τον Αντετοκούνμπο» - «Είναι μοναδική περίπτωση» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:12 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 05.01.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσιάστηκε με τα προσόντα του Βικτόρ Ουεμπανιαμά και θεωρεί πως «πρέπει να είναι 2,27 μέτρα» και όχι 2,24 όπως αναφέρουν τα... έγγραφα. Κι ο 20χρονος Γάλλος αποκρίθηκε πως «από μικρός παρατηρούσα το παιχνίδι του Γιάννη».

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ήθελε να σχολιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού πρώτα εκδήλωσε την ικανοποίησή του από την επιστροφή των Μιλγουόκι Μπακς στις νίκες, ήταν το ύψος του Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Κάποιοι του είπαν ότι είναι 2,20 μέτρα. Κάποιοι άλλοι πως είναι 2,24, τώρα που τον είδε με τα ίδια του τα μάτια από απόσταση αναπνοής παραδέχθηκε πως «δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν κι αυτόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 2,20 μέτρα, είναι πολύ ψηλότερος. Ίσως 2,27; Όποιος λέει ότι είναι 2,20 μέτρα λέει ψέματα». 

Επίσης πρόσθεσε πως «εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου παίκτη σαν κι αυτόν. Εσείς ίσως. Ο ουρανός είναι το όριό του, όσο δουλεύει σκληρά και έχει την σωστή νοοτροπία, τότε όλα τα όνειρά του θα πραγματοποιηθούν. Είναι ξεχωριστός, θα γίνει σπουδαίος, γιατί παίζει με τον σωστό τρόπο».

Η στην εκπαίδευσή του για να αγωνίζεται «με τον σωστό τρόπο», ο Αντετοκούνμπο -χωρίς να το ξέρει- έπαιξε τον ρόλο του στην περίπτωση του 20χρονου Γάλλου. 

«Όταν ήμουν μικρός, τον παρακολουθούσα να παίζει», δήλωσε ο Wemby αναφερόμενος στον 29χρονο Ελληνονιγηριανό σούπερ σταρ. «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κι όταν βρίσκεσαι απέναντί του υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός, θέλω να τα βάζω με όλους, να γίνομαι κακός!»

H πρώτη συνάντηση των δύο... φρικιών - Τα highlights από την «μονομαχία» του Αντετοκούνμπο με τον Ουεμπανιαμά (vid)
NBA

09:45 - 05.01.2024

H πρώτη συνάντηση των δύο... φρικιών - Τα highlights από την «μονομαχία» του Αντετοκούνμπο με τον Ουεμπανιαμά (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 44 πόντους και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Σπερς στο Σαν Αντόνιο, την ώρα που ο εορτάζων Βικτόρ Ουεμπανιάμα έκανε αίσθηση με το παιχνίδι του και οι δυο τους δημιούργησαν εντυπωσιακές στιγμές στο παρκέ.

Πάντα βέβαια, με σεβασμό, γιατί στην πραγματικότητα αυτό που προσπαθεί να κάνε είναι «να μαθαίνω από όλους τους σπουδαίους παίκτες. Ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί το σώμα του είναι κάτι που θαυμάζω».

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!