H πρώτη συνάντηση των δύο... φρικιών - Τα highlights από την «μονομαχία» του Αντετοκούνμπο με τον Ουεμπανιαμά (vid)
i

© photo by Ronald Cortes / Getty Images / Ideal Images

H πρώτη συνάντηση των δύο... φρικιών - Τα highlights από την «μονομαχία» του Αντετοκούνμπο με τον Ουεμπανιαμά (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:45 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 05.01.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε 44 πόντους και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Σπερς στο Σαν Αντόνιο, την ώρα που ο εορτάζων Βικτόρ Ουεμπανιάμα έκανε αίσθηση με το παιχνίδι του και οι δυο τους δημιούργησαν εντυπωσιακές στιγμές στο παρκέ.

Πριν από δύο εβδομάδες το πρόγραμμα του ΝΒΑ είχε κανονίσει την πρώτη συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Μόνο που τότε, ο νεαρός Γάλλος rookie των Σαν Αντόνιο Σπερς δεν ήταν διαθέσιμος. Πονούσε στον αστράγαλο και η δεν είχε την ευκαιρία να γνωριστεί πάνω στο παρκέ με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς

Τη μέρα όμως, των εικοστών του γενεθλίων του ο Ουεμπανιαμά έλαβε δώρα, ευχές, αλλά και την εμπειρία να αντιμετωπίζει τον Greek Freak. Τον είδε να βάζει 44 πόντους και να οδηγεί τα Ελάφια στη νίκη, μόνο που την ίδια ώρα ο Wemby κατάφερε να κάνει μεγάλη αίσθηση. 

Συνολικά, οι δυο τους προσέφεραν ένα ανεκτίμητης αξίας show, με στιγμιότυπα μοναδικά, σε μία αναμέτρηση με σπουδαίο ρυθμό και σασπένς. Που στο τέλος νίκησαν οι Μιλγουόκι Μπακς και επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από δύο ήττες από τους Ιντιάνα Πέισερς στο ξεκίνημα του 2024. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!