«Καρφιά» Αντετοκούνμπο προς τον προπονητή του: «Είμαστε ανοργάνωτοι, ένα τίποτα! Δεν ξέρω τι θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση»
i

printscreen

«Καρφιά» Αντετοκούνμπο προς τον προπονητή του: «Είμαστε ανοργάνωτοι, ένα τίποτα! Δεν ξέρω τι θέλουμε να κάνουμε στην επίθεση»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:21 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 08.12.2023

Μετά την ήττα από τους Ιντιάνα Πέισερς και τον αποκλεισμό από τον τελικό του In-season tournament, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαπίστωσε πως οι Μιλγουόκι Μπακς «ναι μεν έχουμε πολύ ταλέντο, αλλά αν δεν οργανώσουμε το παιχνίδι μας δεν θα μας σεβαστεί κανένας».

Τη μέρα που ο Μπόμπι Πόρτις περπατούσε αγριεμένος μέσα στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από τους Ιντιάνα Πέισερς και εκδήλωσε τα παράπονά του προς τον προπονητή των Μιλγουόκι Μπας, Άντριαν Γκρίφιν, για κακοδιαχείριση και αδυναμία να επηρεάσει το παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν φάνηκε να διαφωνεί ιδιαίτερα με τον συμπαίκτη του. 

«Έχουμε απίστευτο ταλέντο», είπε για αρχή και συμπλήρωσε πως «θα πρέπει όμως να οργανωθεί καλύτερα και να αξιοποιήσουμε πιο αποτελεσματικά». Κι αυτό ήταν το... πρώτο -δικό του- «καρφί» προς τον rookie κόουτς των Ελαφιών. 

Μάλιστα, κάποιες φορές ο Greek Freak νοιώθει πως «είμαστε εντελώς ανοργάνωτοι και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πάνω στο παρκέ. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε στην επίθεση και δεν έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα». 

Οι πρωταγωνιστές των ημιτελικών: Ο Αντετοκούνμπο πάλεψε, ο Χαλιμπάρτον έλαμψε και ο ΛεΜπρόν έκανε... πλάκα (vids)
NBA

09:23 - 08.12.2023

Οι πρωταγωνιστές των ημιτελικών: Ο Αντετοκούνμπο πάλεψε, ο Χαλιμπάρτον έλαμψε και ο ΛεΜπρόν έκανε... πλάκα (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double double, αλλά οι Μπακς έχασαν από τους Πέισερς του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος «έλαμψε» στο χρωματιστό παρκέ της T-Mobile Arena του Λας Βέγκας και πλέον ετοιμάζεται για τη συνάντησή του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λέικερς που δείχνουν να έχουν «άγριες» διαθέσεις.

Από την άλλη βέβαια, «η χημεία μεταξύ μας βελτιώνεται, ενσωματώνουμε τους νέους παίκτες που ακόμα προσαρμόζονται. Πρέπει όμως, να εντοπίσουμε όλοι τα δυνατά μας σημεία και τις αδυναμίες μας. Νομίζω ότι μερικές φορές επειδή έχουμε στο ρόστερ πολύ καλούς παίκτες νομίζουμε ότι ο αντίπαλος θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε χωρίς να αντισταθεί. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, θα πρέπει σε κάθε ματς να βγαίνουμε στο παρκέ και να αρπάζουμε τη νίκη από τον αντίπαλο», είπε και κατέληξε στο μεγαλύτερο... υπονοούμενο προς τον κόουτς: «Σε ατομικό επίπεδο είμαστε πολύ ισχυροί, αλλά αν δεν οργανώσουμε το παιχνίδι μας και δεν παλέψουμε δεν πρόκειται να μας σεβαστεί κανένας». 

Tags: