O Τέρι Στοτς αποχώρησε από τους Μπακς, γιατί τσακώθηκε με τον κόουτς Γκρίφιν

Τέρι Στοτς

i

© photo by Steph Chambers / Getty Images / Ideal Images

O Τέρι Στοτς αποχώρησε από τους Μπακς, γιατί τσακώθηκε με τον κόουτς Γκρίφιν

Γιώργος Γαβριλάκης 13:15 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 20.10.2023

Οι Μιλγουόκι Μπακς ψάχνουν για νέο συνεργάτη του κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν, καθώς ο 65χρονος Τέρι Στοτς, ο οποίος είχε προσληφθεί το καλοκαίρι για τον ρόλο του... δεξιού χεριού του, αποχώρησε. Η «The Athletic» αποκάλυψε έναν διαπληκτισμό ανάμεσά τους, που ξεχείλισε ένα ποτήρι που προφανώς είχε γεμίσει εδώ και εβδομάδες.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν επενδύσει την αγωνιστική διαχείριση της ομάδας τους σε έναν νέο και ανερχόμενο προπονητή: Τον Έιντριαν Γκρίφιν. Και αυτός αποφασίζει εδώ και μήνες (από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Μάικ Μπουλντενχότζερ) για τα περισσότερα ζητήματα της ομάδας που έχουν να κάνουν με το παιχνίδι και τον τρόπο λειτουργίας των παικτών, αλλά και των συνεργατών του. 

Επειδή, όμως, δεν έχει εμπειρία ως head coach και είναι rookie, το καλοκαίρι τα Ελάφια τοποθέτησαν στο πλευρό του τον 65χρονο Τέρι Στοτς. Τώρα ψάχνουν νέο συνεργάτη του Γκρίφιν, καθώς ο Στοτς αποχώρησε από τον οργανισμό και σύμφωνα με την The Athletic ο λόγος ήταν ένας διαπληκτισμός που είχε με τον πρώτο προπονητή, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. 

Βέβαια, μία διαφωνία -όσο σοβαρή κι αν είναι- δεν μπορεί να φέρει τέτοια αποτελέσματα και να οδηγήσει σε τέτοιες αποφάσεις, οπότε υπολογίζεται πως απλώς ήταν η περισσευούμενη σταγόνα, αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι, σε μία σχέση και μία συνεργασία που είχε προβλήματα εδώ και καιρό. 

Σακραμέντο: O Βεζένκοφ πήρε χρόνο και ρόλο - Σκόραρε, κάρφωσε και πήρε τα ριμπάουντ (vids)
NBA

09:32 - 20.10.2023

Σακραμέντο: O Βεζένκοφ πήρε χρόνο και ρόλο - Σκόραρε, κάρφωσε και πήρε τα ριμπάουντ (vids)

Οι Σακραμέντο Κινγκ τη μέρα που νίκησαν τους Γιούτα Τζαζ είδαν τον Σάσα Βεζένκοφ να ανταποκρίνεται σε ό,τι του ζητήθηκε, να ξεκινάει στην πρώτη πεντάδα και να προσφέρει 13 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ένα μακρινό τρίποντο και μία συνεργασία που τον οδήγησε στο κάρφωμα ήταν δύο highlights του από τη φιλική αναμέτρηση.

Πάντως, ο Τέρι Στοτς, ο οποίος ήταν για σχεδόν μία δεκαετία προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2012-21), άρα είχε υπό τις οδηγίες του τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, τώρα που ο τελευταίος βρίσκεται στο Μιλγουόκι και τους Μπακς, αυτός δεν θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί και πάλι μαζί του, με το λογότυπο των Μπακς αυτή τη φορά.