Ο Στέφεν Κάρι εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Ντίλον Μπρουκς (vids)

Ο Στέφεν Κάρι εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Ντίλον Μπρουκς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:04 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 30.10.2023

Έβαλε 16 πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης και τελικά οδήγησε τους Ουόριορς στη νίκη επί των Ρόκετς. Ο Στέφεν Κάρι είδε απέναντί του τον Ντίλον Μπρουκς και αποφάσισε να διαψεύσει εκείνος και όσοι πιστεύουν ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου...

Έχει πει... εκατοντάδες φορές πως είναι ο καλύτερος αμυντικός στον πλανήτη. Το είπε και στο Sportal κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής (ομολογουμένως) συμμετοχής του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Καναδά. Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί που δεν τον εκτιμούν, κυρίως λόγω των αντιαθλητικών του φάουλ, αλλά και πάρα πολλοί επίσης που θεωρούν πως ο Ντίλον Μπρουκς όντως, εκπροσωπεί μία σπάνια περίπτωση αμυντικού στο ΝΒΑ. 

Ο Στέφεν Κάρι όμως, τον... εξέθεσε. Ίσως να είναι από αυτούς που δεν συμπαθούν τον φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς και με τις ντρίμπλες του τον έκανε να αισθανθεί άβολα και με τα σουτ του κατέστρεψε την άμυνά του. 

Κατ' αρχάς, ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήταν ασταμάτητος τη στιγμή που το παιχνίδι βρισκόταν στο όριο. Πήρε από το χέρι τους Πολεμιστές στην τέταρτη περίοδο και με τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα διέγραψε τις ελπίδες του Χιούστον για μία νίκη. Μέσα σε λίγα λεπτά μετέτρεψε το αμφίρροπο 88-87 σε μία τελική επικράτηση με σκορ 106-95

Ο Βεζένκοφ αναβαθμίστηκε και οι Κινγκς βελτιώθηκαν - Τα στιγμιότυπα και ο ρόλος του στη νίκη επί των Λέικερς (vids)
NBA

09:02 - 30.10.2023

Ο Βεζένκοφ αναβαθμίστηκε και οι Κινγκς βελτιώθηκαν - Τα στιγμιότυπα και ο ρόλος του στη νίκη επί των Λέικερς (vids)

Το τρίτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ ήταν και το καλύτερο. Ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε για 18'21'' κόντρα στους Λέικερς και με 11 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα μπλοκ και έβαλε μεγάλο λιθαράκι στη νίκη επί των Λιμνανθρώπων που ήρθε στην παράταση.

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Ντίλον Μπρουκς ταλαιπωρούσε τον Κάρι. Τον κυνηγούσε παντού σε κάθε σημείο του παρκέ και μέχρι τα μέσα τις τελευταίας περιόδου ο 34χρονος, τέσσερις φορές πρωταθλητής με το Γκόλντεν Στέιτ, είχε μόλις 8 πόντους. Όταν τελείωσε ο αγώνας όμως, είχε καταγράψει 24, αφού στα τελευταία 4'45'' έβαλε συνολικά 16 πόντους και το πανηγύρισε με την... ψυχή του. 

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!