Όλα τα ζευγάρια σε Ανατολή και Δύση για τον πρώτο γύρο των NBA Play Offs

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Όλα τα ζευγάρια σε Ανατολή και Δύση για τον πρώτο γύρο των NBA Play Offs

Γιώργος Γαβριλάκης 09:01 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 15.04.2023

Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου ολοκληρώθηκε η διαδικασία του play in tournament και οι τελευταίες ομάδες εισήχθησαν στην post season. H... πραγματική δράση χαράζει το μονοπάτι μέχρι την κατάκτηση του δαχτυλιδιού και σας παρουσιάζουμε τις «μονομαχίες» του πρώτου γύρου.

Με την ολοκλήρωση του play in tournament οι δύο κορυφαίες ομάδες από κάθε περιφέρεια, έμαθαν τον προσεχή αντίπαλό τους. Συγκεκριμένα, οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είδαν τους Μαϊάμι Χιτ να επιβιώνουν στην Ανατολή και πλέον τους περιμένουν με ανυπομονησία στο Μιλγουόκι. 

Την ίδια ώρα οι Νάγκετς, στη δυτική περιφέρεια, ως πρωτοπόροι θα αντιμετωπίσουν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που επικράτησαν των Θάντερ και επιστρέφουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά στα play offs -πράγμα που είχε να συμβεί στον οργανισμό τους από το 2004. Εποχή που τις τύχες της ομάδας όριζαν οι Κέβιν Γκαρνέτ, Σαμ Κασέλ και Λατρέλ Σπρίουελ. 

Το πρόγραμμα των αγώνων των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ
NBA

06:17 - 15.04.2023

Το πρόγραμμα των αγώνων των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ

Οι Μαϊάμι Χιτ ακολούθησαν το σωστό μονοπάτι στα play in και τώρα βρίσκονται στη… ζούγκλα του Μιλγουόκι εκεί που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκοπεύει να τους πετάξει γρήγορα έξω και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον επόμενο γύρο και τη συνάντηση των ημιτελικών της Ανατολής με το Κλίβελαντ ή τη Νέα Υόρκη.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια είχαν οριστικοποιηθεί, όταν οι Ατλάντα Χοκς νίκησαν στο ξεκίνημα των... μπαράζ στο Μαϊάμι και είχαν προβιβαστεί από τότε. Όπως και οι Λ.Α. Λέικερς όταν επικράτησαν των Τίμπεργουλβς. Τώρα όλοι ανεβάζουν τους διακόπτες τους και η μεγαλύτερη μέρα του... πολέμου, έφθασε! 
 

Σας παρουσιάζουμε τα ζευγάρια της Ανατολής και της Δύσης, το πρόγραμμα του πρώτο παιχνιδιού τους και τα επόμενα σταυρώματα...

Ανατολή

Game 1: ξημερώματα Δευτέρας (17/4, 00:30) στο Μιλγουόκι

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ή τους Νιου Γιορκ Νικς.

Game 1: Μεγάλο Σάββατο (15/4, 22:30) στη Βοστώνη

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας τους Φιλαδέλφεια Σίξερς ή τους Μπρούκλιν Νετς.

Game 1: Μεγάλο Σάββατο (15/4, 20:00) στη Φιλαδέλφεια

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας τους Μπόστον Σέλτικς ή τους Ατλάντα Χοκς.

Game 1: ξημερώματα Κυριακής (16/4, 01:00) στο Κλίβελαντ

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας τους Μιλγουόκι Μπακς ή τους Μαϊάμι Χιτ.

Δύση

Game 1: Ξημερώματα Δευτέρας (17/4, 05:30) στο Ντένβερ

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας τους Φοίνιξ Σανς ή τους Λ.Α. Κλίπερς.

Game 1: Κυριακής (16/4, 22:00) στο Μέμφις

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας τους Σακραμέντο Κινγκς ή τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Game 1: ξημερώματα Κυριακής (16/4, 03:30) στο Σακραμέντο

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας τους Μέμφις Γκρίζλις ή τους Λ.Α. Λέικερς.

Game 1: ξημερώματα Δευτέρας (17/4, 03:00) στο Φοίνιξ

Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας τους Ντένβερ Νάγκετς ή τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.