Οι Νικς χωρίς τον Ανουνόμπι στο Game 3 με τους Πέισερς - Η εικόνα των Playoffs σε Ανατολή και Δύση
i

© photo by Mitchell Leff / Getty Images / Ideal Images

Οι Νικς χωρίς τον Ανουνόμπι στο Game 3 με τους Πέισερς - Η εικόνα των Playoffs σε Ανατολή και Δύση

Γιώργος Γαβριλάκης 09:09 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 20.05.2024

Στην Ιντιάνα βρίσκονται οι Νικς που προηγούνται με 2-0, αλλά στο τρίτο ματς -και πρώτο εκτός έδρας- με τους Πέισερς δεν θα αγωνιστεί ο Ότζι Ανουνόμπι. Ούτε ο Μίτσελ Ρόμπινσον, ενώ αμφίβολος είναι και ο ηγέτης τους, Τζέιλεν Μπράνσον - Το πανόραμα των Playoffs του ΝΒΑ και το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/5) δύο ματς υπήρχαν στο πρόγραμμα των Playoffs του ΝΒΑ και εν τέλει δύο έδρες... έσπασαν. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν την μεγαλύτερη έκπληξη με την νίκη τους και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο και 24 πόντους διαφορά κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, ενώ λίγο αργότερα χρονικά οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν στην Οκλαχόμα των Θάντερ, δηλαδή της ομάδας που τερμάτισε πρώτη στη Δύση στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Πέραν από τα δύο προαναφερόμενα ζευγάρια που άλλαξε το πλεονέκτημα της έδρας, τα άλλα δύο εμφανίζονται στο πρόγραμμα τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/5) και εκεί οι πρωταθλητές Νάγκετς που έχασαν δύο ματς στην έδρα τους από τους Τίμπεργουλβς, πλέον στη Μινεσότα θα προσπαθήσουν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο με την προοπτική να κάνουν την ανατροπή!

Επίσης, οι Νιου Γιορκ Νικς βρίσκονται ήδη στην Ιντιάνα και θέλουν να συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν. Το έκαναν στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς και τώρα ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει. Όχι μόνο γιατί παίζουν στην Ιντιάνα, σε μία δυνατή έδρα με ένα δυναμικό κοινό, αλλά γιατί στο Game 3 δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ότζι Ανουνόμπι.

Κι αν ο Τζέιλεν Μπράνσον είναι ο ηγέτης τους, τα σουτ του Ντάντε ΝτιΒιτσέντζο κάνουν τη διαφορά και η παρουσία του Τζος Χαρτ είναι καταλυτική, ο Ανουνόμπι είναι ο άνθρωπος που «δένει» την επίθεση με την άμυνα των Νεϋορκέζων. Ένα μυικό πρόβλημα όμως, δεν θα του επιστέψει να αγωνιστεί αυτή τη φορά και η απουσία του είναι κομβικής σημασίας.

Για τους Νικς, δεν είναι διαθέσιμος πλέον ούτε ο Μίτσελ Ρόμπινσον, ο οποίος έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και θα απουσιάσει για 6-8 εβδομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και μήνες αγωνίζονται χωρίς τον πρώην All-Star, Τζούλιους Ραντλ.

Το πρόγραμμα: ξημερώματα και βράδυ Σαββάτου

Ιντιάνα Πέισερς (0) - Νιου Γιορκ Νικς (2): ξημερώματα Σαββάτου 5/11, 02:00
Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2) - Ντένβερ Νάγκετς (0): ξημερώματα Σαββάτου 5/11, 04:30
Ντάλας Μάβερικς (1) - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1): βράδυ Σαββάτου (5/11, 22:30)