Το... παγωμένο βλέμμα του Γιόκιτς είπε τα «πάντα» για την συντριβή των Νάγκετς και το Game 7

Το... παγωμένο βλέμμα του Γιόκιτς είπε τα «πάντα» για την συντριβή των Νάγκετς και το Game 7

Χρήστος Τσάλτας 15:28 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 29.05.2024

Οι Ντένβερ Νάγκετς παραδόθηκαν στις ορέξεις των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον Νίκολα Γιόκιτς να παρακολουθεί ανήμπορος την ομάδα του από την άκρη του πάγκου στην τέταρτη περίοδο.

Στο Game 6 οι Ντένβερ Νάγκετς είχαν... match ball πρόκρισης στους τελικούς της Δύσης. Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς όμως ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν ζωντανή τη σειρά. Και το κατάφεραν με μια επιβλητική και κυριαρχική εμφάνιση.

Η ομάδα του Κρις Φιντς δεν δυσκολεύτηκε, στο Target Center, με το τελικό 115-70 να αποτυπώνει την κυριαρχία της και παράλληλα να στέλνει τη σειρά σε απόλυτο do or die παιχνίδι, στο Game 7 που θα διεξαχθεί στο Κολοράντο και πιο συγκεκριμένα στην Ball Arena.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι στο ύψος του, όμως η δική του εμφάνιση δεν αρκούσε για να αλλάξει τους κανόνες της αναμέτρησης. Το κοντέρ για τον Σέρβο «γίγαντα» έγραψε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9/18 σουτ, όμως η δική του παρουσία δεν ήταν αρκετή, καθώς έμοιαζε... μόνος στην επίθεση για την ομάδα του.

Μάλιστα ο Μάικλ Μαλόουν τον απέσυρε στην τέταρτη περίοδο, με τον Joker να παρακολουθεί όρθιος και με το βλέμμα στο... κενό όλη την τέταρτη περίοδο. Ήταν φανερό πως προσπαθούσε να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις του, έχοντας ήδη το μυαλό του στο Game 7 και στο πώς η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης.

Η εικόνα «μίλησε» από μόνη της άλλωστε, με τις αντιδράσεις του Γιόκιτς να δείχνουν πως δεν του άρεσε τίποτα απ' όσα έβλεπε στο παρκέ.